Connect with us

4ος Όμιλος

Προοδευτική-Ηλυσιακός 0-0

Published

on

Η Προοδευτική είχε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό όμως δεν τα κατάφερε αφού τα δοκάρια και ο Κοντοπίδης στέρησαν το τρίποντο από τους ‘βυσσινί’ με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι δέχτηκαν ασφυχτική πίεση κυρίως μετά το 70′, άντεξαν και έφτασαν τους 7 βαθμούς και τη 14η θέση.

Από την άλλη, η ‘Προο’ που είχε τρια δοκάρια με τους Λεκκα (28′),Μπελερη (68′) και Γκαιδατζή (77′) δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως με τους Ζελέκου, Κανελλόπουλο και Λέκκα όμως δεν τα κατάφερε και παρέμεινε σε δύσκολη θέση.

Με τη σειρά του ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αμυνθεί ωστόσο είχε καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο α’ μέρος με τον Μάλτσι όμως ο Μπαντίκος δήλωσε παρών.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Παρης Ανδραλας) Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Θεοδωράκης (75′ Πεππας), Μπελέρης, Πατσατζόγλου, Κανελλόπουλος, Λεκκας, Ζελεκου (65′ Χρήστου), Μπεσου (55′ Γκαιδατζης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλεκος Ριζος) Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Σαμιώτης, Παικόπουλος, Φλέγγας, Κούντου (70′ Γραμματίκας), Ιωάννου, Θαναηλάκης (83′ Κωνσταντόπουλος), Μάλτσι (46′ λ.τρ. Καλφας).