Connect with us

8ος Όμιλος

ΠΟΑ-Κηφισιά 1-2

Published

on

Την πρώτη του ήττα εντός έδρας την φετινή σεζόν γνώρισε ο ΠΟΑ, ο οποίος έχασε με σκορ 1-2 από την Κηφισιά.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παναγιωτόπουλος στο 28’ και Τσαχταρίδης στο 66’, ενώ έχασε πέναλτι στο 74’ ο Καϊμακαμούδης.

Για τον ΠΟΑ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τριανταφύλλου στο 33’, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για δύο πέναλτι γεγονός που προκάλεσε και τις διαμαρτυρίες τους στο τέλος της αναμέτρησης.

Η Κηφισιά μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε με τον Καϊμακαμούδη στο 8’ όταν ο επιθετικός των φιλοξενουμένων έκανε ένα σουτ με την μπάλα να σταματάει στην συμβολή των δοκών της εστίας του Κυρίτση.

Στην συνέχεια ο ΠΟΑ ισορρόπησε και ζητάει πέναλτι στη φάση του 15’ μετά από γύρισμα του Χαρίτου και επαφή της μπάλας στον Έσλερ.

Παρόλα αυτά η Κηφισιά «άνοιξε» το σκορ στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου με τον ΠΟΑ να βρίσκει την απάντηση πέντε λεπτά αργότερα με τον Τριανταφύλλου να «κρεμάει» τον Κυρίτση και να κάνει το 1-1 στο 33’.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 2-1 με κύριο εκφραστή των επιθετικών της πρωτοβουλιών τον Τριανταφύλλου χωρίς όμως να φτάσει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο με το 1-1 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στην αρχή της επανάληψης ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να μην απειλούν τις αντίπαλες εστίες.

Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τσαχταρίδη, ο οποίος κέρδισε τον Παπαδάκη με σουτ εντός περιοχής.

Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες της Κηφισιάς και ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

Έτσι κέρδισαν και το πέναλτι στο 74’ με τον Καϊμακαμούδη να εκτελεί, όμως ο Παπαδάκης μάντεψε σωστά και έσωσε τον ΠΟΑ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σωματείο του Ατσαλένιου ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει εκ νέου «παίζεται».

Ο ΠΟΑ δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ, όμως στο 87’ ο Τριανταφύλλου δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κυρίτση με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (22′ λ.τρ. Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης (87′ Πετράκης), Τζανής, Πατινιώτης, Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Μπέρκης (64′ λ.τρ. Ντάμπος), Φραγκιαδάκης, Χαρίτος (83′ Γιαλυτάκης)

Κηφισιά: Κυρίτσης, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Τζέλι (64′ Ζέλο), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Ρέντζης (79′ Τσερκέζος)