Connect with us

slideshow

Περιστέρι – Αιγάλεω 1-1

Published

on

Το ντέρμπι των δυτικών προαστίων δεν ανέδειξε νικητή αφού Περιστέρι και Αιγάλεω έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν ο Μπέλλης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Κουρεπίνη. Λίγο πριν την εκπνοή, οι ”ροσσονέρι” άνοιξαν το σκορ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ”Σίτι”. Συγκεκριμένα, ο Μπέλλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ποστόλης με κεφαλιά τιμώρησε την παλιά του ομάδα δίνοντας προβάδισμα στον Όμιλο. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν για την ισοφάριση, με την ομάδα του Γιάννη Τάμπρατζη να προσπαθεί να πετύχει δεύτερο τέρμα. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες έχουν παράπονα για τη φάση του 65′ όταν ο β’ βοηθός, Δουλγεράκης, υπέδειξε σε θέση οφσαιντ τον Συρράκο ο οποίος είχε σκοράρει. Στη συνέχεια, το συγκρότημα του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο έφτασε στην ισοφάριση με τον Βουτυρά στο 61′, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο 9′ νωρίτερα. Στο 80′ ήταν η σειρά του Αιγάλεω να διαμαρτυρηθεί, όταν ο Τουρνάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κέμπα, όμως ο διαιτητής Μάλαμας (ΣΔ Ανατολικής Αττικής) καταλόγισε τον έμπειρο μέσο ως οφσάιντ

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης) Κέμπας, Πλέστης Π. (85’λ.τρ. Ηλιάδης), Βασίλογλου (90′ λ.τρ. Μάντζιος), Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (87’λ.τρ. Παναγόπουλος), Χρόνης, Μπέλλης, Συρράκος.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ντε Σόουζα Λουτσιάνο) Κουρεπίνης, Παππουτσής, Κοντιζάς (61′ Βουτυράς), Ναυπλιώτης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Χρήστο (86′ Καμπόλης), Μπεθάνης, Παπαναστασίου (67′ Πολυκρέτης), Τουρνάς, Παπαπαναγής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply