Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ήταν πολύ επιτυχημένη η εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά σε έναν όμορφο χώρο και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Κι όπως είπε ο Γιάννης Σπάθας στόχος της Ένωσης είναι να γιορτάζει  κάθε χρόνο σε μια διαφορετική περιοχή του Πειραιά …..

Στην προχθεσινή γιορτή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου ήταν να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , αλλά δεν μπόρεσε λόγω της κηδείας του βουλευτή Μπασιάκου. Επίσης ο υφυπουργός εξωτερικών Τέρενς Κουϊκ που βρισκόταν στην Ουκρανία….

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νίκαιας- Ρέντη Γιάννης Μπακατσέλος και Δημοσθένης Σταματάτος που εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν , όπως  και ο αγαπητός μας φίλος πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Στάθης Αμαραντίδης που είναι πάντα κοντά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Την διαφωνία του για τις υποσχέσεις που έδωσαν νωρίτερα Δημοτικοί άρχοντες σχετικά με το γηπεδικό και όχι μόνο , εξέφρασε από βήματος ,ο πρόεδρος της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλης Μουσελής χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα» .…

Την μερίδα του λέοντος στις απονομές για την εισαγωγή παικτών στα Α.Ε.Ι. είχε η ΑΕ Χατζηκυριακείου με έξι ποδοσφαιριστές (!!!) . Ακολούθησε ο Ίκαρος Καλλιθέας με τέσσερις και ο Αετός Κορυδαλλού με τρεις…..

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΠΟ Κερατσίνι θα χρησιμοποιήσει την φυσική του έδρα , μετά την πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα…..

Σήμερα και ώρα 14.00 στο γήπεδο Μοσχάτου διεξάγεται ο Τελικός  αγώνας του Κυπέλλου του 4ου ομίλου Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στα σωματεία Κηφισιά – Ατσαλένιος τον οποίο διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Πειραιά …..

Σε επικοινωνία του μαζί μας ο πρώην πρόεδρος του Αργοναύτη Δημήτρης Βάλβης τόνισε ότι κακώς αναφέρθηκε από την διοίκηση το όνομα του το στο νέο Δ.Σ. από το οποίο έχει παραιτηθεί από τις 4/1/2016.