Connect with us

3ος Όμιλος

Παρελθόν ο Κλήμης από τον Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Ο Άγγελος Κλήμης αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς ζήτησε από την διοίκηση και λύθηκε η συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Ο νεαρός πλάγιος μπακ, που στο πρώτο εξάμηνο ήταν βασικός στην ομάδα της Μαγούλας, έχει άλλα σχέδια για την συνέχεια για αυτό άλλωστε και ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, με τον Άγγελο Κλήμη να δηλώνει χαρακτηριστικά : «Φεύγω από την ομάδα του Αστέρα Μαγούλας με τα καλύτερα συναισθήματα και κυρίως σαν φίλος με όλους. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες και μπορεί να τα καταφέρει σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου μετέχουν πολλές και καλές ομάδες. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την διοίκηση, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και τον μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Άλκη Ελευθεριάδη, που μου έχει δώσει την φανέλα του βασικού στον σύλλογο.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρώην συμπαίκτες μου, για την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο μου, ενώ εύχομαι και πιστεύω ότι η ομάδα της Μαγούλας θα πραγματοποιήσει τον μεγάλο της στόχο. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι άλλαξαν τα σχέδια μου και θα αναζητήσω πλέον κάπου αλλού την τύχη μου».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply