Connect with us

stoplekto

ΠΑΟ Ρουφ – Αθηναϊκός 1-0

Published

on

Άτυχος στάθηκε αυτή τη φορά ο Αθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 1-0 από τον ΠΑΟ Ρουφ για την διοργάνωση του Κυπέλλου Αθηνών. Η ιστορική ομάδα του Βύρωνα παρότι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Κώστα Κοσκινά εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα των «λόρδων», πετυχαίνοντας το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση

 

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, φτάνοντας κοντά στην επίτευξη τέρματος στο 17′. Ο Βουρλούμης επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά, όμως η κεφαλιά που έπιασε ο Παναγιώτης Δρυμούσης βρήκε σε ετοιμότητα τον Παππά που απομάκρυνε σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι ωστόσο δεν μπόρεσαν να ασκήσουν ιδιαίτερα πίεση μπροστά από την εστία του Γιώργου Μηλιώνη. Στο 35′, μετά από λάθος γύρισμα του Μαρίνου Βλαχογιάννη η μπάλα έφτασε στον Δαραμάρα που μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως ο Γιώργος Μηλιώνης είπε «οχι» στο σουτ του έμπειρου επιθετικού. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκει στον Αθηναϊκό, με τον Γιώργο Λεβέντη στο 40′ να εξαπολύει δυνατό σουτ και τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

 

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟ Ρουφ να χάνει σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, καθώς στο 47′ ο Ασημάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουκούλα, όμως ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής άουτ. Στη συνέχεια οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ανέβασαν ρυθμό βάζοντας την μπάλα κάτω. Ωστόσο οι προσπάθειες των Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αρχικά και στη συνέχεια του Παύλου Μπίτιλη δεν βρήκαν στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 75′ ο Τζανετέας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γιώργου Μηλιώνη γράφοντας το 1-0, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Παππάς με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Αργυρό.

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Παππάς, Διαμαντόπουλος, Τσοπανάς (57′ Ξεκουκουλωτάκης), Σαλάκου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος Ι., Μπίνας, Κωνσταντόπουλος Χ., Δαραμάρας, Κουκούλας (69′ Καμαριάρης), Σκρόνιας (46′ Ασημάκης).

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (46′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετζής, Καφαλίδης, Πέλλας (46′ Μποτσιβάλης), Λεβέντης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (74′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply