Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή 2-2

Published

on

Παρότι αμφότεροι ήθελαν τη νίκη με δεδομένο ότι παλεύουν για την παραμονή, τελικά ΠΑΟ Βάρδας και Αχαϊκή έμειναν στο ισόπαλο 2-2 παραμένοντας σε δύσκολη. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι βρίσκονται στην 10η – προνομιούχο- θέση, ενώ από κάτω ακριβώς φιγουράρει η Αχαϊκή που σημαίνει ότι εάν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, τότε οι κιτρινόμαυροι θα υποβιβάζονταν. Πάντως, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι εάν η ομάδα από την Κάτω Αχαγιά ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αφού στο 89′ ο Ντόμας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντεντόπουλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28′ με σουτ του Αποσκίτη, με τον Κωνσταντινίδη στο 49′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 61′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-1, με τον Ντεντόπουλο στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με κεφαλιά.

Διαιτητές: Βλαντής, Γκολές-Τζιλίρης (Πειραιά)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κόκαλης, Αποστολόπουλος (46′ Αγγελόπουλος), Ζέλιος, Σιδέρης, Βραχνής, Ανδριέλος, Νικολόπουλος (92′ Αρμένης), Ντόμας, Π. Πολίτης, Κωνσταντινίδης, Φωτόπουλος

ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Γεωργίου, Κυριαζόπουλος (72′ Φούφουλας), Καρράς (46′ Ατματσίδης), Ντεντόπουλος, Δημητρακόπουλος (64′ Αθανασόπουλος), Αποσκίτης.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply