Connect with us

Πανναξιακός: ”Βέλη” παικτών σε διοίκηση

Published

on

Καυστική ανακοίνωση σε βάρος δυο προσώπων της διοίκησης εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, φανερώνοντας με αυτό το τρόπο την αγανάκτηση τους σχετικά με την κατάσταση που επικράτησε τη φετινή σεζόν στην ομάδα. Μάλιστα, στο κείμενο της γίνεται λόγος για δυσκολίες επιβίωσης που συνάντησαν οι παίκτες, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που είχε θέσει το σωματείο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:’Προς φίλαθλο κόσμο της Νάξου. Με κοινή απόφαση όλων των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Πανναξιακού και ενόψει των επερχόμενων εκλογών του νέου ΔΣ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη χρονιά που πέρασε. Έχοντας πλήρη συνείδηση για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος του ποδοσφαίρου, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πανναξιακού ερχόμενοι στην ομάδα ρίξαμε τις απαιτήσεις μας σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να διευκολύνουμε την διοίκηση και να λαμβάνουμε τα δεδουλευμένα.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παραμερίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες και ξεπερνώντας τα προβλήματα επιβίωσης (με όλη τη σημασία της λέξεως) που τους τελευταίους μήνες είχαμε να αντιμετωπίσουμε, καταφέραμε με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας μας και με το παραπάνω.

Παρόλ’ αυτά, μέχρι και σήμερα κάναμε υπομονή πιστεύοντας ότι οι προσπάθειες μας θα εκτιμηθούν και η διοίκηση θα καταβάλλει τα δεδουλευμένα μας. Ωστόσο, το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι αδιαφορία και αχαριστία. Ως πότε “αξιότιμοι” κύριοι Φλεριανέ και Αντωνόπουλε θα συνεχιστεί η κοροϊδία σας?

Υ.Γ. 1: Ευχαριστούμε θερμά όλο το νησί της Νάξου που στάθηκε δίπλα μας σε όλους τους αγώνες μας

Υ.Γ. 2: Αξιέπαινη η προσπάθεια σας να διατυμπανίζετε ότι έχετε καλύψει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι μας’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply