Connect with us

4ος Όμιλος

Παλληνιακός-Κηφισιά 1-2

Published

on

Η Κηφισιά ήταν η νικήτρια στο φιλικό αγώνα με τον Παλληνιακό επικρατώντας με 2-1 χάρις σε γκολ των Καιμακαμούδη και Τζέλι.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ να βγάζει αρκετή κούραση στο πρώτο μισάρωο από την επίπονη προετοιμασία, ωστόσο, απέδειξε ότι θα είναι ένα σύνολο που θα έχει ως στόχο τη δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα με passing game και μεταφορά της μπάλας.

Από την άλλη , ο σύλλογος των βορείων προαστίων είχε καλή παρουσία, με τους παίκτες του Μάρκου Μαυρομάτη να βγάινουν πρώτοι στη μπάλα και να δείχνουν ότι είναι πιο μπροστά σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Μάλιστα, ο Παλληνιακός είχε στο α’ ημίχρονο αρκετές ευκαιρίες με τους Κετσετζόγλου, Μουστόγιαννη και Γεωργουδάκη, και την Κηφισιά να έχει καλή στιγμή με τον Ρεντζη.

Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε ο Κεστετζόγλου, ενώ, για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Καλιαμπάκας.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Κουβέλης (65′ Φυλακτός), Χαλκιάς (80′ Τσιτοφώτος), Αρκούδας (59′ Κούσης), Κολοτούρος (86′ Παππάς), Ελ Γκαμάλ, (59′ Ανδρίκος) Μαλάι (86′ Νικηφοράκης), Αλεξίου (59′ Αλεξιου), Σάμιος (78′ Πανόπουλος), Γεωργουδάκης (59′ Μπίτιλης), Μουστόγιαννης (59′ Χρυσάφης), Κετσετζόγλου (65′ Καλιαμπάκας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Βαμβακάς, Κεφάλας (75′ λ.τρ. Κατσέρης Π.), Παληαρούτας (59′ Κοφσανιδης), Εσλερ, Καρακώστας, Βουρδούμπαλης (59′ Καραμπάς), Παναγιωτόπουλος, Τεγούσης, Τζέλι, Ρεντζής (68′ Κωνσταντινίδης), Καιμακαμούδης (59′ Κατσέρης Γ. (85′ λ.τρ. Φαφούτης)).