Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από το Μπραχάμι ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Με το ευρύ 3-0 πέρασε από το Μπραχάμι ο Θρίαμβος Αθηνών επικρατώντας της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό, οι φάσεις ήταν αρκετές και δίκαια οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο.

Στο 32′ ο διαιτητής Σφακιανάκης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Γερακάρη μετά από σουτ του Σπανού και ο Τσοχαντάρης δεν λάθεψε για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν για την ισοφάριση και παραλίγο να τα καταφέρουν, αλλά η κεφαλιά του Ζαμπαρά έπειτα από φάουλ του Γιαννόπουλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κόρδα στο 47′.

Το 1-1 δεν πραγματοποιήθηκε, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Παύλος Τσοχαντάρης, ξανά, διπλασίασε τα τέρματα για τον Θρίαμβο.

Ο 23χρονος φορ αναπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του τραυματία Λύγκου και πήρε από το χέρι το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 68′, όταν ο Σπανός πέρασε τρεις παίκτες, ‘έσπασε’ την μπάλα στον Λάμπρο Μαντακίδη και εκείνος με διπλή προσπάθεια (η πρώτη στο δοκάρι) σφράγισε με κεφαλιά ψαράκι την νίκη. Στον υπόλοιπο χρόνο, η Θύελλα προσπάθησε για το γκολ της τιμής και στο 70′ είχε δοκάρι σε σουτ του Ταχιρά, ενώ στο 82′ ο Σπανός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση, μια απόφαση που δεν βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους του σωματείου από την Δάφνη.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Καραγιαννίδης Ι., Γιαννόπουλος Γ.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (46′ Ζαμπαράς), Ρέτσος, Γερακάρης (71′ Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράς, Ελευθεριάδης Κ., Μπίνας, Γιαννόπουλος (61′ Φιαμμέγκος).

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Κατσορίδας (69′ Ζαχαρόπουλος), Εστυλιανίδης, Θεμελίδης, Σκόνδρας, Δημογιάννης, Αρώνης, Χαζίσας, Τσοχαντάρης (76′ Κατσαρός), Σπανός, Φατσέας (55′ Μαντακίδης Λ.)