Connect with us

slideshow

Ξεκινά την Δευτέρα ο Αχαρναϊκός – Ο Θανέλλας στον πάγκο!

Published

on

Αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους στην Football League 2 και να παλέψουν για μια θετική πορεία στο πρωτάθλημα είναι οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού. Φυσικά στην ηγεσία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας θα είναι ο Φώτης Θανέλλας, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα των συνεργατών του θα γνωστοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθεί και η ακριβής σύσταση του διοικητικού συμβουλίου ενώ τέλος, άμεσα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την μετατροπή του σωματείου σε ΤΑΠ.

«Ο Αχαρναϊκός ξεκινάει τη Δευτέρα με φιλοδοξίες την καινούρια χρονιά με προπονητή τον πρωτομάστορα Φώτη Θανέλλα, με παλαιούς και νέους διοικητικούς παράγοντες και τον κόσμο κοντά του, με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά. Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δήμαρχο κ. Σωτήριο Ντούρο για την στήριξή του στην ομάδα μας», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της διοίκησης.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι από το περσινό ρόστερ δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα του Μενιδίου οι Βασίλης Λαναράς και Στάθης Μωϋσιάδης, με τον πρώτο να έχει μεταγραφεί στον Αστέρα Βάρης και τον δεύτερο στον Ιωνικό.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply