Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη σωτηρίας ο Ολυμπιακός Λιοσίων

2-1 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Ηταν ίσως το πιο σημαντικό ματς της σεζόν. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων έπρεπε να φτάσει στη νίκη αφενός για να απομακρυνθεί κι άλλο από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφετέρου για να διατηρήσει χαμηλά την αντίπαλό του. Ο ιστορικός σύλλογος ήταν συνεπής στο ραντεβού του και ‘καθάρισε’ τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 2-1, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία! Ουσιαστικά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ πήραν το ‘τρίποντο’ μέσα σε ένα δίλεπτο στο α’ ημίχρονο. Στο 36′ ο Αλούσι άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα του δημοτικού στάδιο Ιλίου.

Στην επόμενη φάση (37′) ο Ντιόπ έπιασε ξαφνικό σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και αιφνιδίασε τον Βένιο, που είδε την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα της εστίας του για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν σταθερό και εκρηκτικό Μιγγίρη, που επενέβη σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε. Παρόλα αυτά, μείωσαν στο 78′ όταν ο Γεωργίου εκμεταλλεύθηκε σύγκρουση του νεαρού τερματοφύλακα με αμυντικό του Ολυμπιακού και σε κενή εστία έκανε το 2-1. Στο διάστημα που απέμενε, η Θύελλα δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ και, έτσι, η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη! Διαιτητές ήταν οι Γκάμαρης, Ταρανάς και Αθανασόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιγγίρης, Δούκας (77′ Γερακάρης), Ευαγγελάτος, Τόμπρος, Τομπουλίδης, Πάγια, Ντιόπ (89′ Μπαλτιμάς), Αλούσι, Παπαδόπουλος (61′ Ρεστόβ), Δούβος, Μπεκατώρος

 

ΘΥΕΛΛΑ: Βένιος, Ευαγγελόπουλος, Ζούλιας, Σιαδήμας, Κοκκότης, Μουχαμέτι (78′ Ρέτσος), Γεωργίου, Λίποβ (46′ Κουρτέσης), Κελεκίδης (46′ Μπαμπανιώτης), Καραγιάννης, Τσακόγιωργας.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply