Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη-παραμονής για Αγία Ελεούσα

Published

on

Άλμα παραμονής πραγματοποίησε η Αγία Ελεούσα η οποία επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Καματερού. Το συγκρότημα του Γιώργου Ασπρογέρακα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και έφτασε στη νίκη στο 64′ χάρις σε γκολ του Ρούσσου. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 40′ ο Μουστάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστιας του Ανδριόλα. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Αρχικά ο Χ. Σπυρόπουλος είδε την κεφαλιά που έπιασε να σταματάει στο δοκάρι ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λιόνα λίγα λεπτά αργότερα

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Γιώργος Ασπρογέρακας) Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακκαβάς (75′ Χόρτσας), Χρισούλης, Μπούσι (80′ Άλμπι), Νικολάου (87′ Κύριος), Ρούσσος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Ανδριόλας, Δαυίδ, Κουνάδης, Γαλανός, Λιόνας, Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος (52′ Βασιλείου), Μανάρας, Σπυρόπουλος Χ., Μπούγιας, Κατσούλας (24′ Σπυρόπουλος Π.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply