Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη με ανατροπή για τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά ο Αστέρα Βάρης καθώς η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 3-1. Οι κυανόλευκοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο στο α’ μέρος, άλλαξαν την εικόνα τους στην επανάληψη και με την είσοδο των Τσαφταρίδη και Φωστέρη, που βοήθησαν σημαντικά, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρότι στο α’ μέρος έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα, στην επανάληψη χάθηκαν και μοιραία το πλήρωσαν στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάμπρατζη στον πάγκο της ομάδας. Οι κυανοκίτρινοι προηγήθηκαν στο 29′ με σουτ του Αλέξανδρου Καραχάλιου, με τον Χλωρό να χάνει λίγα λεπτά μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και στο 46′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωβαίου από τον Παναγιωτόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργιάδης ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στην ομάδα του Φώτη Θανέλα και 5′ αργότερα ο Κουιρουκίδης εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της αντίπαλος άμυνας και με ωραίο σουτ έγραψε το 2-1. Στο 61′ ο Κωβαίος είχε δοκάρι με κεφαλιά, για να πάρει το αίμα του πίσω στο 76′ καθώς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γεωργιάδης από πλευράς φιλοξενούμενων αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για χέρι, σε μια απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα τραβηγμένη
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρινάκης, Κουσιάκης (46′ Τσαφταρίδης), Μανδύλης, Μαγγίνας, Μανάλης, Νίκου (46′ Φωστέρης), Γεωργιάδης, Μάγγος, Κουιρουκίδης, Καζαντζής (60′ Σωτηρόπουλος), Κωβαίος.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Σταμπούλογλου, Τύρπος, Χλωρός (68′ Νησαριώτης), Καραγιάννης, Μπάρκογλου (72′ Όγκμποε), Καραχάλιος Α. (60′ Ρικούνοφ), Δημγκιόκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply