Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων – Στο νοσοκομείο ο Σμυρνιώτης…

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικρατώντας 3-0 του Αφόβου στο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου. Η επιτυχία των ‘ερυθρολεύκων’ μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο νέος άσος των ‘κυανόλευκων’, Πέτρος Σμυρνιώτης, διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο λόγω σκληρού χτυπήματος στο κεφάλι στο 36′ έπειτα από τζαρτζάρισμα με τον Καρύδη. Ο 27χρονος μέσος έπεσε με φόρα πάνω στον προβολέα (δεν είχε προστατευτικό), το κεφάλι του άνοιξε και στην αρχή είχε προσωρινή απώλεια μνήμης σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Αφόβου. Αναμένονται νεότερα…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ χάρις την κοντινή προβολή του Καζακόπουλου με το στήθος (για χέρι φωνάζουν οι γηπεδούχοι). Στο 28′ ο Σαλίτα κέρδισε πέναλτι, όμως απέναντι στον Κούμη αστόχησε για το 1-1, με τον νεαρό πορτιέρο να πιάνει διαδοχικό πέναλτι μετά τον αγώνα στην Αγία Παρασκευή. Δύο λεπτά αργότερα ο Κίτσιος σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι για να κλείσει το ημίχρονο στο 1-0. Στο 67′ ο Καζακόπουλος πέρασε την μπάλα στον κενό χώρο και ο Μελέτης πλάσαρε τον εξερχόμενο Σαμουρίδη για το 2-0, ενώ στο 79′ ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε με ωραίο πλασέ την σέντρα του Καρύδη για το τελικό 3-0. Στο 87′ ο Κίτσιος είχε νέο σουτ στο δοκάρι.

Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη έφτασε τους 14 πόντους στην 14η θέση, σε αντίθεση με την ομάδα του Αυγέρη Πάσχου που παρέμεινε ουραγός στους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, έχει και αρκετά παράπονα για ακόμη μία φορά από τον ρέφερι Κοκαρίδα.

Διαιτητές: Κοκαρίδας Ν., Κολλιάκος Α., Γούναρης Π.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μυλωνάς (73′ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Μιζίρι, Ξούρας Γ., Ζώης, Σμυρνιώτης (37′ λ.τρ. Μήτσος), Τζωρτζάτος, Γιωτόπουλος, Γιαννακόπουλος (68′ Λαζανόπουλος), Σαλίτα, Καρτσωνάκης.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Κούμης, Δούκας, Καρύδης, Βασίλογλου, Γιάκας (60′ Μελέτης), Κωνσταντινίδης, Παναγιωτακόπουλος, Αργυρός, Καζακόπουλος (83′ Δασκαλάκης), Μπινιάκου, Κίτσιος.