Connect with us

6ος Όμιλος

Μοιρασιά στα Σπάτα ανάμεσα σε Εθνικό και Αήττητο

Published

on

Σε ένα ματς που παρακολούθησαν περισσότεροι από 2500 φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, Αήττητος Σπάτων και Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 1η αγωνιστική των ομίλων μπαράζ.

Το ματς ήταν δυνατό χωρίς ωστόσο να υπάρξουν οι μεγάλες φάσεις δείγμα της θέλησης των δυο ομάδων να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους σε αυτή τη μίνη διαδικασία.

Στο α’ μέρος μπήκε καλύτερα ο Αήττητος και προσπαθησε να δημιουργήσει κάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Κόντρα στη ροή, ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με τον Κατσικοκέρη, με τους γηπδούχους να απαντουν άμεσα χάρη σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη.

Στο β’ μέρος το θεαμα ήταν κακό αφού δεν σημειώθηκε καμία αξιόλογη φάση με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους, πλην του 89′ όπου ο Παυλάκης έκανε την κεφαλιά όμως ο Μιχελής δήλωσε παρών αποσοβώντας με εντυπωσιακή επέμβαση τον κίνδυνο.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2′ Σουτ του Νικλητσιώτη η μπάλα περνάει άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Σικαλιά.

5′ Σουτ του Τσιλιγγίρη η μπάλα καταλήγει στο σώμα του Κατίδη.

7′ Σέντρα του Βιδάλη από αριστερά ο Βλάχος απομακρύνει με το κεφάλι

7′ Κίτρινη κάρτα στον Ρούσση για  μαρκάρισμα στον Κρητικό.

8′ Ο Δωματάς προσπαθεί να βρει τον Γκέσιο στην άλλη πλευρά του γηπέδου όμως ο Μιχελής διώχνει γρήγορα και απομακρύνει.

10′ Δυνατό μαρκάρισμα του Γκέσιου στον Μουστάκη, με τον διαιτητή Νατσιόπουλο να κιτρινίζει τον επιθετικό των φιλοξενούμενων.

12 Κόρνερ για τον Αήττητο το οποίο ο Στασινός παραχώρησε.

13′ Μετά το κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Κωστόπουλου που έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στα σώματα των αμυντικών του Εθνικου. Η μπάλα έδειχνε να κατευθύνεται προς την εστία του Σικαλιά.

Καλύτερα έχει μπει στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Αήττητος.

Διακοπή στο ματς αφού ο Κατίδης βρίσκεται στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα που δέχτηκε.

18′ Φωνάζει για πέναλτι ο Εθνικός Πειραιά σε μαρκάρισμα του Γκέσιου από τον Κωστόπουλο, όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

23′ Μεγάλη φάση για τον Αήττητο Σπατων. Ο Κρητικός με ωραία πάσα βρήκε στην πλάτη άμυνας τον Φαρινόλα που μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε όμως ο Σικαλιάς με καταπληκτική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

25′ Κόρνερ για τον Εθνικό Πειραιά.

29′ Σέντρα Στασινού, ο Παυλάκης έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν αρκετά μακριά για να πιάσει στον… ύπνο τον Μιχελή.

30′ Ο Φαρινόλα βρέθηκε σε καλό σημείο όμως το γύρισμα του βρήκε σε ετοιμότητα στον Στασινό που έδιωξε.

31′ Σέντρα Μουστάκη η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

33ΓΚΟΛΛΛΛ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Μετά από σουτ του Δωματά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νίκος Κατσικοκέρης με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

37′ Κίτρινη στον Χριστοφιλέα για μαρκάρισμα πάνω στον Κατσικοκέρη.

39′ Μετά από γύρισμα του Κατσικοκέρη, ο Παυλάκης μπήκε σφήνα στην άμυνα του Αήττητου όμως ο Μουστάκης πρόλαβε τον εξτρέμ του Εθνικού και την τελευταία στιγμή έδιωξε.

42′ λ.τρ. Ακόμη ένας παίκτης του Εθνικού Πειραιά τίθεται εκτός μάχης αφού ο Δημήτρης Ρούσσης δείχνει να έχει μυικό τραυματισμο και τη θέση του παίρνει ο Πεχιβανίδης.

43′ Ο Φαρινόλα γύρισε τη μπάλα από δεξιά δημιουργώντας ακόμη ένα ρήγμα στην άμυνα του Εθνικού, όμως η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, με τη μπάλα να φτάνει στον Κατσικογιάννη ο οποίος δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κατίδη.

Μάλιστα ο παίκτης το Εθνικού κιτρινίστηκε.

45′ ΓΚΟΟΛΛΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ. Ο Νικλητσιώτης με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ πέρασε τη μπάλα κάτω από το τοίχος κάνοντας το 1-1.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

54′ Μαρκάρισμα πάνω στον Δωματά και διακοπή στο ματς αφού έχει μπει το ιατρικό επιτελείο στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθεις στον Εθνικό.

55′ Ο Χριστοφιλέας έδιωξε με κεφαλιά τη μπάλα από την άμυνα του, και ο Γκέσιος που έκανε το σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ.

57′ Φάουλ κέρδιζει ο Εθνικός με τον Τεγούση να δέχεται το μαρκάρισμα του Κατσικογιάννη.

64′ Σουτ του Τσιλιγγίρη η μπάλα βρίσκει σε σώματα και καταλήγει κόρνερ.

65′ Μετά από λάθος του Μουστάκη, ο Παυλάκης πήρε τη μπάλα και έκανε μερικά μέτρα στο γήπεδο, όμως προτίμησε να σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα αουτ.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Κωστόπουλο μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Δωματάς.

74′ Γύρισμα του Στασινού στον Παυλάκη όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ χωρις να δημιουργήσει πρόβλημα στον Μιχελή.

Στο β’ μέρος πάντως ο ρυθμόυς έχει πέσει αρκετά με τις δυο ομάδες να δείχνουν ότι έχουν στόχο να διαφυλάξουν τις εστίες τους.

89′ Μεγάλη φάση για τον Εθνικό. Μετα από φάουλ του Τεγούση ο Παυλάκης που… τρύπωσε στην αμυνα του Αήττητου και έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μιχελής έδιωξε σωτήρια.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Παυλάκη.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης (77′ Κωλλαράς), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Νικλητσιώτης (65′ Καλογερής), Κατσικογιάννης (69′ Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς) Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Ρούσσης (42′ λ.τρ. Πεχλιβανίδης), Κρητικος, Κατίδης, Τεγούσης, Παυλάκης, Δωματάς (89′ Μακρυγιάννης), Γκέσιος (78′ Μάναλης), Κατσικοκέρης.