Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το “δεξί” το Αιγάλεω

Νίκησε εύκολα τον Ιερόθεο 3-0

Published

on

Το Αιγάλεω ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον Α’Όμιλο της ΕΠΣΑ Αθηνών. Επικράτησε με 3-0 του Αγίου Ιεροθέου μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” για να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα της για άμεση άνοδο στη Γ’Εθνική.

 

Οι γηπεδούχοι με μόλις 16 παίχτες διαθέσιμους για το παιχνίδι, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο μπήκαν αποφασισμένοι για να νικήσουν και τα κατάφεραν, αφού το 1-0 του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου απέβαλε το άγχος τους. Έχασαν πολλές ευκαιρίες, έκαναν όμως και πολλά λάθη αλλά η άμυνα τους και κυρίως ο εντυπωσιακός Ν’Γκουνού κράτησαν το μηδέν πίσω. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σταυριανού κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, είχε ορισμένες καλές ενέργειες του Νιζάμη και του Καλλιπολίτη, έκανε μερικές καλές φάσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες ουσιαστικές φάσεις και πολλά λάθη για τις δύο ομάδες. Σημαντικότερες, το πλασέ του Τζανετάκου στο 2′ που έδιωξε στην γραμμή ο Ντεντόπουλος, η καθοριστική επέμβαση του Τσαϊλάκη σε τετ-α-τετ με τον Μπερτσιά και το σουτ του Σταύρου στο 39′ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε γκολ για όσκαρ. Στο 47′ ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με το αριστερό και κρέμασε τον Μηλιώνη εντυπωσιακά, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι γάμα και γράφοντας το 1-0. Το πάρτι εξέδρα ξεκίνησε. Ο Ιερόθεος αντέδρασε με δύο σουτ του Νιζάμη στο 51′ και στο 54′ αλλά ο τσαμπουκάς τον παικτών του Αιγάλεω δεν κόπασε. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 67′ με τον Τζανετάκο, απάντηση του Ιεροθέου με επικίνδυνο συρτό σουτ του Καλλιπολίτη στο 68′ αλλά από το 69′ μέχρι το 87′ δεν υπήρχε καμία φάση. Στο 90′ ο Σταύρου έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε την πάσα του Λαμπρογεώργου και με υπέροχη λόμπα έγραψε το 2-0 σφραγίζοντας την νίκη για το Αιγάλεω. Το τελικό 3-0 γράφτηκε από τον Κοντιζά που διένυσε όλο το γήπεδο και πλάσαρε στην απέναντι γωνία τον Μηλιώνη.

 

Αιγάλεω (Χρήστος Τάσσης): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Παπαθανασίου, Ν’Γκουνού, Κωνσταντόπουλος Π., Τσαρκάνι (76′ λ.τρ. Λαμπρογεώργος), Κωνσταντόπουλος Τ., Κοντιζάς, Τζανετάκος (87′ Ευθυμιόπουλος), Σταύρου.

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μηλιώνης, Μουρτζάκης (75′ Καραγεώργος), Οικονόμου, Ντεντόπουλος, Βατίστας, Σκενδέρης (52′ Λουκάκης), Μπερτσιάς, Κουμπούλης, Νταβιώτης (55′ Διονυσόπουλος), Καλλιπολίτης, Νιζάμης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply