Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με οδηγό τον Ρούσσο η Αγία Ελεούσα

Published

on

Με το ‘δεξί’ μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Αγία Ελεούσα που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’. Οι ‘κυανόλευκοι’ έχοντας οδηγό τον Αλέξανδρο Ρούσσο έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν παράπονα από την διαιτησία του Ευαγγέλου. Ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του δραστήριου Πολυκρέτη. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλός και μετά την βροχόπτωση, αλλά τα νεύρα δεν έλειψαν. Στο 67′ ο ρέφερι Ευαγγέλου απέβαλε τον Θανάση Ψύλλια για διαμαρτυρία αφήνοντας με την απορία τον έμπειρο τεχνικό. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 75′ ο Ρούσσος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των ‘ερυθρολεύκων’ και αφού υποδέχθηκε την ασίστ του Καλλογερή, πέρασε τον Στουραΐτη για το τελικό 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μηλιώνης είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή έφτυσε αίμα στην κάλτσα του αρχηγού της ΑΠΕ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, και τα νεύρα άναψαν για δύο λεπτά. Τα πνεύματα ηρέμησαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 91′ ο Μπούσης παραλίγο να γράψει το 3-0 αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από ωραία σέντρα του Μουστάκη.

H στιγμή της έντασης με ‘πυροσβέστες’ τα τεχνικά τιμ.

agia eleousa-olumpiakos liosion

Διαιτητής: Ευαγγέλου, Λιαμπότης, Καραγιαννίδης.

Αγ.Ελεούσα (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Μωϋσιάδης (61′ Χρυσούλης), Καζάλας, Πλακάς, Βατίστας, Τσολάκογλου Ι. (76′ Μουστάκης), Κακαβάς, Κλωνάρης, Καλλογερής, Πολυκρέτης, Ρούσσος (85′ Μπούσης).

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Γιάκας, Σαξανίδης, Παπαθεοδώρου (60′ Ντατσιωνάκης), Καμαριάρης, Δελόλμας, Μιρτσέα, Μελέτης (46′ Κίτσιος).