Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Βουρλούμη τρίποντο ο Αθηναϊκός

1-0 τον Παπάγο

Published

on

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Α.Σ. Αθηναϊκός ο οποίος παρότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Παπάγου. Αυτή ήταν η 8η νίκη των «λόρδων» σε 9 παιχνίδια η οποία μάλιστα τους διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Τσέλιου.

Στο β’ μέρος, οι «στρατηγοί» ισορρόπησαν το παιχνίδι, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τις ορέξεις του Σταύρου Βουρλούμη. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «τζιαλορόσι» στο 79′ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από απόσταση 35 μέτρων νίκησε τον Τσέλιο και χάρισε το πολύτιμο… τρίποντο στο ιστορικό σωματείο του Βύρωνα.

Διαιτητής ήταν ο Κυριακόπουλος με βοηθούς τους Καρκοβίρη και Χαλιάσο

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (67′ Λεβέντης), Βουρλούμης, Καφαλίδης, Κορρές, Πέλλας (46′ Μποτσιβάλης), Μανταδάκης (46′ Γαβριήλ), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής, Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΠΑΠΑΓΟΣ(Γιώργος Μπουντούρης): Τσέλιος, Μιχαλόπουλος (63′ Εξαδάκτυλος), Αλεξιάδης (83′ Μπίκοβ) Λιούκας, Ρέτζο, Κολοβός, Κραψίτης, Τσίτσας (55′ Πάτσο), Παπαναστασίου, Κοτρότσος, Δρόσος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply