Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μελίσσια – Ολυμπιακός Λιοσίων

Έτσι «σώζεται»

Published

on

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση για την φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός Λιοσίων πέτυχε ένα μεγάλο «διπλό» στην έδρα των Μελισσίων με 0-2 και πλέον η ιστορική ομάδα θέτει γερές βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία. Στο 28′ και ύστερα από την σέντρα του Μπεκατώρου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Δούβου, ενώ στο 77′ είχαμε το γκολ της αγωνιστικής από τον Αλούσι, αφού με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα περίπου κρέμασε τον Χατζάρα για το 0-2. Δύο φορές τα δοκάρια σημάδεψαν οι παίκτες του Αλέξη Γκλεγκλέ, με τον Παπαδόπουλο στο 33′ και τον Πάγια στο 80′. Τέλος, απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία των γηπεδούχων έμειναν οι «ερυθρόλευκοι». Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Γεωργαράκος και Γεωργής.

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χατζάρας, Σκόρδας, Μέμι, Βουνισέας, Πελεκάνος, Νίκας, Τζέλιλι (46′ Κατσούλης), Τσουκαλάς, Τζανέτης (66′ Σεκερτζής), Αποστολόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Αντωνόπουλος)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μιγγίρης, Τόμπρος (85′ Δούκας), Σταμουλόπουλος, Στρατής, Τομπουλίδης, Πάγια, Ντιόπ, Αλούσι, Πετρόπουλος (3′ Παπαδόπουλος – 87′ Ρεστόβ), Δούβος, Μπεκατώρος

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply