Connect with us

slideshow

Μεγάλη πρόκριση για Χαραυγιακό

Published

on

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Χαραυγιακός που επικράτησε του Ηρακλείου με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι. Οι νερατζούρι παίζοντας παθιασμένα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρους τους 2-1 του πρώτου ματς παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το Ηράκλειο, το οποίο έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από τις υποδείξεις του α’ βοηθού, Αργυρού, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και παρότι απάντησε στο 85′ με σουτ-βολίδα του Αλεξίου δεν μπόρεσε να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα έχοντας δυο φάσεις με σουτ των Χίσου και Ρουμελιώτη τα οποία ωστόσο δεν βρήκαν στόχο. Με τη συμπλήρωση 45′ οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ όταν ο Τουγουντζόγλου τροφοδοτήθηκε από τον Μπίτιλη και με προβολή έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη το Ηράκλειο πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση η οποία θα σήμανε και πρόκριση στον τελικό όμως δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, τα πράγματα για την ομάδα των βορείων προαστίων δυσκόλεψαν αρκετά στο 84′ όταν ο Ντακόφ με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο ‘Γ’ της εστίας του Γιώρα κάνοντας το 2-0. Το Ηράκλειο δεν σάστισε και απάντησε άμεσα αφού στο 87΄ Αλεξίου με σουτ μείωσε σε 2-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου πίεσε ήταν καλύτερο ενώ στο 119′ σημειώθηκε η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ του Χίσο ο Λαναράς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 2-2, όμως ο βοηθός Αργυρού, υπέδειξε οφσάιντ προκαλώντας την οργή του πάγκου των φιλοξενούμενων. Το ματς οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι εκεί που ο Χαραυγιακός ήταν πιο τυχερός και κέρδισε:

Χισο (Α.Ε. Ηράκλειο) ΔΟΚΑΡΙ

1-0 Κατσούλας (Χαραυγιακός)

Σαμαράς (Α.Ε. Ηράκλειο) ΔΟΚΑΡΙ

Ντακοφ (Χαραυγιακός) 2-0

Γιωρας (Α.Ε. Ηράκλειο) 2-1

Τουγουντζόγλου (Χαραυγιακός) ΔΟΚΑΡΙ

2-2 Καλιαμπακας (Ηράκλειο)

3-2 Γουσουλης (Χαραυγιακός)

3-3 Λαναρας (Ηράκλειο)

4-3 Μπιτιλης (Χαραυγιακός)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ Δωριάδης, Γουσούλης, Ράμμος, Μπριμπιλής, Κατσαμπάνης, Τουγουντζόγλου, Στασινόπουλος (75′ Τσούνι), Κατσούλας, Ντακόφ, Μπίτιλης, Κουλουρίδης (87′ Γκίκα).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρτκολα, Καλημέρης (84′ Μαντζουράνης), Σπανός, Τριανταφύλλου, Αλεξίου, Ρουμελιώτης (46′ Σαμαράς), Αχλαδιώτης (46′ Κατσούλης), Καλιαμπάκας, Λαναράς, Χίσο.

Φωτο: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply