Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλη νίκη στον Πετρούπολη για το Αιγάλεω

Published

on

Το Αιγάλεω έπαιζε ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς στην Πετρούπολη και σκοπός του ήταν να μην την ξαναπατούσε όπως είχε συμβεί στον αγώνα πρωταθλήματος του α’ γύρου (0-0) αλλά και στο Κύπελλο.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ιστορικού συλλόγου γνώριζαν ότι θα αντιμετώπιζαν μια σκληρή και επικίνδυνη ομάδα ωστόσο το γεγονός ότι ο Άρης έβγαλε κόπωση στο γήπεδο από το μεσοβδόμαδο ματς του Κυπέλλου με τον Χαραυγιακό, έδωσε τη δυνατότητα στο Αιγάλεω να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο και εν τέλει να πάρει τη νίκη με 2-0 φτάνοντας τους 28 βαθμούς και στην 4η θέση την Ηλιούπολη.

Από την άλλη, ο Άρης έδειξε σημάδια κούρασης ενώ η απουσία του φορμαρισμένου τις τελευταίες αγωνιστικές Θανάση Κυριαζή, είχε ως αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να χάσουν μεγάλο μέρος από τη δύναμη τους στο επιθετικό κομμάτι.

Το ‘Σίτι’ ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και αφού βρήκε τις κατάλληλες προϋποθέσεις πήρε μια μεγάλη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να παραταχθεί στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στο 2′ το σουτ του Παπουτσή πέρασε άουτ, ενώ στο 7′ η κεφαλιά του Βέρμπη δεν βρήκε στόχο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 13′ και στο 18′ ο Ρούσσος είδαν το σουτ που επιχείρησαν να μην βρίσκουν εστία, ενώ στο 42′ το Αιγάλεω έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Κωτσερίδης έκανε σουτ ο Παναγιωτίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Καλογερής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 47′ ο Βέρμπης απείλησε με σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 52′ ο Τσάγκαρης βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο για τον Άρη όμως σούταρε πάνω στον Βαμβακά που μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 58′ ο Άγγελος Σπανός έλυσε το.. γόρδιο δεσμό για τους φιλοξενούμενους αφού με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του ‘Σίτι’, για να έρθει ο Παπαθανασίου στο 76′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με εκπληκτικό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο με το Αιγάλεω να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Βασιλάκος, Λάππας, Παούρης (74′ Μπουφίδης), Νίκολι, Γεωγίου Π., Γεωργίου Δ. (51′ Τσαγκάρης), Λάλα, Ζούκας, Τσάτσα, Παναγιωτίδης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Κώστας Αρζένης) Βαμβακάς, Κολοβός, Μπρεστοβίτσκι (20′ λ.τρ. Κοντιζάς), Παπουτσής, Καλογερης, Παπαθανασίου, Κωτσερίδης, Τζανέτος (79′ Σταύρου), Ρούσσος, Βέρμπης (61′ Κοκκιναράς), Σπανός.