Connect with us

slideshow

Μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό 3-1 την Ντόρτμουντ..

Μέγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό με φανταστική εμφάνιση – Έτσι γαμ…όσοι σας χρωστάνε φώναζαν στις κερκίδες οι φίλοι του Ολυμπιακού..

Published

on

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 την Ντόρτμουντ. Χολέμπας, Τζιμπούρ και Μοδέστο τα γκολ, είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Λεβαντόφσκι

 

Ήθελε τη νίκη και μόνο αυτή. Ένας συγκλονιστικός κόσμος και μια ομάδα που μπήκε με ψυχή για να πάρει αυτό που ήθελε δεν άφησαν στην Ντόρτμουντ περιθώρια για να φύγει από την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκεύες τις… καλό ενθύμιο από την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

 

Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα της νίκης, με το γκολ του στο 8′ και παρόλο της ισοφάρισης από τον Λεβαντόσφκι, ο Τζιμπούρ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ενώ δύο φορές ο Μιραλάς και ακόμη μία ο Αλγερινός θα μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος από την αντίπαλό του και στο 78′ ο Φρανσουά Μοδέστομε γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μακούν (72′ Μανιάτης), Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ (85′ Πάντελιτς), Μιραλάς (90′ Φετφατζίδης)

Ντόρτμουντ: Βεϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστζεκ, Σμέλτζερ, Γκέτζε (82′ Γκρόσκροϊτς), Γκουνογκάν (56′ Λάιτνερ), Μπέντερ, Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι, Καγκάβα (65′ Μπλαστσικόσκι).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply