Connect with us

4ος Όμιλος

Κράτησε τον αρχηγό του ο Ερμής Ζωνιανών

Published

on

Ούτε λεπτό δεν άφησαν στον Ερμή Ζωνιανών να περάσει από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο… γάμος με τον Μανώλη Πατεμτζή. Η διοίκηση Κάββαλου φρόντισε να θέσει τις βάσεις από νωρίς για τη σεζον που ακολουθεί αφού μόλις σήμερα κατάφερε να συμφωνήσει με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό του συλλόγου τα τελευταία χρόνια ο οποίος μάλιστα αποτελεί και τον αρχηγό του Ερμή.

Ο λόγος για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, Βενιζέλο Ανυφαντάκη, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια αποτελεί εγγύηση όσον αφορά την γραμμή και τη λειτουργία της οπισθοφυλακής και γι αυτό το λόγο ο Μανώλης Πατεμτζής άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βενιζέλο Ανυφαντάκη.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας μας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο σύλλογο για τρίτη διαδοχική χρονιά, δείχνοντας την πρόθεση του να αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Ο Ανυφαντάκης ανήκει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο και έχει δείξει πέρα από την αγωνιστική του αξία, ότι με το ήθος του αποτελεί πρόσωπο κόσμημα για την κατηγορία.

Ευχόμαστε στον Βενιζέλο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.