Connect with us

4ος Όμιλος

Κηφισιά-Άγιος Ιερόθεος 1-2

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΟΑ στη Ρόδο ο Άγιος Ιερόθεος που χάρις σε γκολ των Σαγανά στο 37′ και Νιζάμη στο 68′ επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στο ‘Ζηρίνειο’ παραμένοντας στην 3η θέση.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν με νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς φτάνοντας τους 44 βαθμούς φιγουράροντας στην 3η θέση, ενώ η Κηφισιά δεν κατάφερε να δώσει αξία στο ‘διπλό’ της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό μένοντας στους 24 βαθμούς και τη 12η θέση.

Το συγκρότημα του Νίκου Κούστα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μισάωρο, με την Κηφισιά να ισορροπεί από εκείνο το σημείο και έπειτα, ωστόσο στο 37′ έγινε το 0-1. Συγκεκριμένα μετά από λάθος του Γουμάγια ο οποίος έχασε τη μπάλα κάτω από τα χέρια του ο Σαγανάς από κοντά άνοιξε το σκορ. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 11′ ο Νιζάμης με σουτ είχε δοκάρι. Στο 56′ ο Γκουτσούλας βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της Κηφισιάς από μαρκάρισμα του Χαλκιά όμως ο διαιτητές έδειξε ‘παίζεται’. Στη συνέχεια η Κηφισιά ανέβηκε θέλοντας να ισοφαρίσει και το πέτυχε στο 61′ με πέναλτι του Έσλερ, με τον Γκουτ. Στο 67′ ο Κυριαζής είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 ομως δεν τα κατάφερε, με τον Ιερόθεο να ανακτά τα ηνία και να παίρνει το προβάδισμα στο 68′. Συγκεκριμένα ο Γιαννης Νιζάμης με αριστερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 στέλνοντας τη μπάλα στο ‘Γ’ του Γουμάγια χαρίζοντας τη νίκη στον Ιεροθεο.

Στη συνέχεια η Κηφισιά είχε καλές στιγμές κυρίως με τον Τεγούση στο 85′ όμως  ο Ρουμπής έδιωξε εκπληκτικά, ενώ σε σουτ του Χαλκιά η μπάλα κόντρα στους αμυντικούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρόματης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Ταμπάκης (46′ Παναγιωτόπουλος), Σάμιος (78Γκέζος), Κυριαζής, Σουλελές (74′ Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Κατσίκιας Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Καφαλίδης (79′ λ.τρ. Πολίτης), Καραμέρης, Γκουτσούλας, Σούφλας (58′ Λέσι), Κετσετζόγλου (71′ Πανούσης), Σαγανάς, Νιζάμης.