Connect with us

6ος Όμιλος

Κερατσινι-Ιαλυσος 1-1

Published

on

Στο 1-1 εμεινε το Κερατσίνι με τον Ιάλυσο στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθού στον 18′ με τον Μπερνιδάκη με σέντρα-σουτμ, με τυς γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο α’ μέρος.

Στο 30 ο Ιαλυσος απειλησε με την κεφαλιά του Πόποβιτς, με τον Παπασπύρο στο 32′ και τον Ντούλια στο 38′ να φτάνουν κοντά στο 2-0.

Στο β’ μερος το Κερατσινι μπηκε και παλι δυνατα και απειλησε με τον Ντουλια με σουτ, με τον Ιάλυσο να ισοφαρίζει με στο 77′ οταν ο Τσουμαγκας σεντραρε και ο Βαττης βρεθηκε στην πορεια της μπάλας και με εστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα. Στο 85′ ο Ιάλυσος μπορούσε να πετύχει το 1-2 όμως ο Μπεγκλετσής δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα διχτυα αφου ο Μποτος εδιωξε.

Κερατσίνι (Βασίλης Σπάθας): Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Λίτσης (63′ Σιγάλας), Βαττής, Σκεντεράι, Παπασπύρος (81′ Πασαλίδης), Ντούλιας (90+1′ Γιάνος), Καλογιάννης, Μπερνιδάκης, Γκιάτης (74′ Διάκος)

Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος (71′ Μπλεγκλετσής), Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Παφιάκης (88′ Σπάρδαλης), Καμπλιώνης (74′ Φαβάλι)