Connect with us

4ος Όμιλος

Κερατσίνι: Κράτησε Μπότο και Μπατή

Published

on

Τον τερματοφύλακα που το ανέβασε επίπεδο και κατάφερε να το οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια, διατήρησε στο δυναμικό του το Κερατσίνι αφού όπως γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ιστορική ομάδα, τη φανέλα των “ροσσονέρι” θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Μπότος.

Ο ικανότατος τερματοφύλακας, που βρίσκεται στο 28 έτος της ηλικίας του, με θητεία σε Ολυμπιακό Λαυρίου, Φωστήρα όπου πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα σε Δ’ και Γ’ Εθνική, Παναιγιάλειο, Άλιμο όπου κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα και Τριγλία Ραφήνας ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση Αντώνη Αραβαντινού αφού βρισκόταν στις άμεσες επιλογές του τεχνικού Βασίλη Σπάθα.

Κοινη πορεία πλεύσης χάραξε και ο Αλέξανδρος Μπατης που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας όντας ένας από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας με αποτέλεσμα να διαβεί το ίδιο μονοπάτι με εκείνο του Αλέξανδρου Μπότου.

Ο Μπατής αποκτήθηκε από το Χαϊδάρι ωστόσο έδειξε ότι αποτελεί έναν ικανότατο και ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή που χωρίς αμφιβολία θα βοηθήσει το Κερατσίνι στην προσπάθεια που θα καταβάλουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοινωση

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μπότο και Αλέξανδρο Μπατή. 

Ο Μπότος μέτρησε 23 συμμετοχές σε ΕΠΣΠ και στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κρατώντας σε 17 παιχνίδια ανέπαφη την εστία του .

Ο Μπατής  έπαιξε σε 39 παιχνίδια της σεζόν ,σκόραρε 6 φορές αποτελώντας ένα εκ των στυλοβατών της άμυνας.