slideshow

Καράογλου: Ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο..

Καράογλου: Ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο..
Χρ. Ντάρδα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου εξαπέλυσε επίθεση κατά των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μία συμμορία βρώμικων παραγόντων…

 

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Καράογλου στο Αθλητικό Metropolis:

 

«Υπάρχει μια συνωμοσία πολλών, πολλών βρώμικων παραγόντων που μπλέκονται στα στημένα, που απαξίωσαν το ποδόσφαιρο στα μάτια όλων, που έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι το πιο βρώμικο. Ελπίζω σήμερα να κερδηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να δούνε τι θα γίνει.

 

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται εδώ και πέντε μήνες χωρίς κανείς από την Πολιτεία να ασχολείται, λες και δεν αφορά τη διασάλευση της τάξης. Λες και δεν αφορά αυτό τον Γερουλάνο, τον Νικητιάδη, τον Μπιτσαξή. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Είμαι Ηρακλειδέας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου. Ειλικρινά απορώ αν αξίζει για τον Ηρακλή με την τεράστια ιστορία που έχει να ασχολείται με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους.

 

Θεωρώ ότι συντελούνται εγκλήματα υπό την πλήρη αδιαφορία αυτού που έπρεπε να παρέμβει, του Κράτους δηλαδή και να πει, ε, τι γίνεται εδώ;. Η κ. Αράπογλου για παράδειγμα είναι πρόεδρος μιας επιτροπής. Γιατί δεν καλεί ξανά τον Πιλάβιο, τον κ.Γερουλάνο, τον κ.Νικητιάδη να ρωτήσει τι γίνεται;»

 

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης εκτέθηκε σε 10 συνομιλίες. Ο Πιλάβιος πέτυχε να σταματήσει η διαρροή των διαλόγων μεταξύ των αλητών που έστηναν τα παιχνίδια και κορόιδευαν τους πολίτες. Μπράβο του, του κ.Πιλάβιου. Δικαιολογεί τον μισθό του. Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το πελοποννησιακό λόμπι είναι πολύ ισχυρό και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται».

 

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Αστέρας είναι κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο με την αδιαφορία της Πολιτείας που δεν κάνει τίποτα. Υπάρχουν συνομιλίες που μιλούσε ο κ.Μποροβήλος, το «κύριος» κατ’ ευφημισμό, με άνθρωπο που είναι στην φυλακή για το πώς θα ρίξει τον Ηρακλή.

 

Ο Ηρακλής όταν ξεκίνησε την ιστορία του, τη δράση του ξεκίνησε με τουρκοκρατία στη Μακεδονία. Έβγαλε ήρωες. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε. Όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα εγώ και χιλιάδες άλλοι θα είμαστε Ηρακλειδείς, περήφανοι.

 

Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι κυβέρνηση, θα δώσω τη μάχη για να υπάρξει κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει μια παρεούλα 57 ανθρώπων να εκλέγει τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. Ένα σώμα με 57 άτομα ελέγχεται και στήνεται πολύ καλά. Ήταν λάθος μας τότε με τον Ορφανό που δεν το προχωρήσαμε και δεν ανοίξαμε το εκλογικό σώμα επειδή έλεγαν ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Για τους εκπροσώπους της Πολιτείας: «Ανάθεμά με αν ο Γερουλάνος ξέρει τι είναι η μπάλα, ο Νικητιάδης είναι άσχετος και ο Μπιτσαξής είναι ντιπ άσχετος».

Πηγή: newsit.gr

Πατηστε για να αφησετε σχολιο

You must be logged in to post a comment Login

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

slideshow

Αρθρα απο slideshow

Στην «παρέα» μας η εταιρεία Αθλητικών Ειδών SPILIOS GIVOVA

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ06/07/2017

Το μπαμ με Τσακιλτζίδη ο Ηρακλής Ελευσίνας

Φώτη Περιφάνη14/07/2015

Επιβεβαίωση με Λυγκο-Τέλος και ο Γούλας απο τον Εθνικό

Κυριάκου Παντζαρίδη11/07/2015

Τέλος ο Γ. Τσέλιος απο την Θύελλα Ραφήνας – Έκλεισε στο Θησέα

Κυριάκου Παντζαρίδη08/07/2015

Επιβεβαίωση με Δάρρα

Κυριάκου Παντζαρίδη27/06/2015

Eν αναμονή της απάντησης του Χάβου

Κυριάκου Παντζαρίδη25/06/2015