Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καβάλα «στ’άλογο» περιμένει η Δόξα Βύρωνα τον Αθηναϊκό (φωτο)

Published

on

Με 2-0 επικράτησε η Δόξα Βύρωνα του Βοτανικού και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, περιμένοντας έτσι από θέση ισχύος τον Αθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Πρωταγωνιστές σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον ιστορικό σύλλογο, ήταν οι Ταμπουράκης και Φώσκολος οι οποίοι και πέτυχαν τα τέρματα που χάρισαν τη νίκη στην Δόξα. Συγκεκριμένα, στο 34′ ο Ταμπουράκης με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι και «κλείδωσαν» τον «άσο» στο 83′ με το πλασέ του Φώσκολου μέσα από την περιοχή. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι πως η κεφαλιά του Κατσούδα στο 85′ πέρασε την γραμμή της εστίας του Τσαβδαρίδη, με τον Γαβρίλη πάντως να έχει αντίθετη άποψη. Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι, ήταν οι Νικολαδός και Κεφαλάς.

 

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κατσίγιαννης, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας (46′ Φώσκολος), Υφαντής, Κριεμάδι, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Κασιανός (60′ Παπαντζίμας), Λουσαράκης (71′ Γκουντελίντσας)

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Τσαλίκης, Φιλόπουλος, Ρούσας, Κατσούδας, Γιάνγκολο, Ντάμας, Καρντάλι (56′ Παντελής – 88′ λ. τρ. Μπέρμπερι), Παπαδάκης, Τσαγιάννης (80′ Κασαπάκης), Καράτι, Σκεύης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply