Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός-Παλαιόχωρα 0-1

Published

on

Η Παλαιόχωρα δείχνει… ζωντανή, καταφέρνοντας να πετύχει ένα πολύ μεγάλο “διπλό” στη Νεάπολη επί του Ιωνικού με 1-0! Το γκολ της νίκης -πρώτης στο πρωτάθλημα- σημείωσε στο 88ο λεπτό ο Αναστασόπουλος.

Μετά, λοιπόν, από ένα σερί ηττών (εξαίρεση η ισοπαλία με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ), η Παλαιόχωρα καταφέρνει για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα να κερδίσει και μάλιστα το κάνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας μέσα στην έδρα του Ιωνικού σε μια από τις πιο σημαντικές νίκες της ιστορίας της. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα, με τον Κτιστόπουλο να “αδειάζει” στον κενό χώρο για τον Αναστασόπουλο, ο οποίος με ένα ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ιωνικός που σε όλο το παιχνίδι είχε μπλοκαριστεί από την άμυνα των φιλοξενούμενων, πίεσε για τον γκολ της ισοφάρισης, με την πιο μεγάλη φάση να σημειώνεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με την κεφαλιά από τον Κουιρουκίδη και τον Τρέκο να αποκρούει σωτήρια με το κεφάλι πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του! Επίσης, νωρίτερα, ο Ιωνικός είχε κι άλλες ευκαιρίες για το γκολ και συγκεκριμένα στο 51’ με τον Θέο, στο 66’ με τον Ατματσίδη και στο 87’ με τον Μαντζώρο.

Οι φάσεις του αγώνα

5’ Σέντρα του Παντελίδη, κεφαλιά του Καλλέργη άουτ.
6’ Μακρινό σουτ από τον Μανουσάκη μαζεύει εύκολα ο Κουρεπίνης
17’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ Ατματσίδη, η μπάλα πάνω από την εστία του Μαυρομιχάλη.
25’ Μεγάλη φάση για τον Ιωνικό, ο Καλλέργης αστοχεί με την προβολή από κοντά μετά το γύρισμα του Παντελίδη.
27’ Ο Μανουσάκης πέφτει εντός περιοχής και ζητάει πέναλτι, αλλά ο Ζαχαρόπουλος διατάζει «παίζετε».
34’ Σουτ άστοχο από τον Κουιρουκίδη.
42’ Ο Ατματσίδης μέσα στην περιοχή της Παλαιόχωρας, έτοιμος να σκοράρει, αλλά ο Σπηλιώτης με ένα απίστευτο τάκλιν του “κλέβει” τη μπουκιά μέσα από το στόμα, απομακρύνοντας τον κίνδυνο.
51’ Μεγάλη φάση για τον Ιωνικό, με τον Θέο να βρίσκεται απέναντι από τον Μαυρομιχάλη και να σουτάρει ψηλά άουτ.
66’ Νέα μεγάλη φάση για τον Ιωνικό, με τον Κουιρουκίδη να γυρίζει τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Ατματσίδη, που σουτάρει ψηλά.
79’ Ο Σάμιος μπαίνει απειλητικά στην περιοχή της Παλαιόχωρας, αλλά με καθοριστική επέμβαση ο Μαυρομιχάλης μαζεύει τη μπάλα.
87’ Ο Ματζώρος ανενόχλητος σουτάρει μέσα από τη περιοχή και η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
88’ (0-1) Ο Κτιστόπουλος πασάρει για τον Αναστασόπουλο, που ξεχύνεται στην περιοχή του Ιωνικού και με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για την Παλαιόχωρα!
90’+5’ Εκτέλεση κόρνερ για τον Ιωνικό, ο Κουιρουκίδης πιάνει την κεφαλιά και ο Τρέκο σωτήρια διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή της εστίας της ομάδας του!

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Τσαλίκογλου – Γκούβας (Ανατολικής Αττικής)

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος (55’ Πλάκας), Καλλέργης, Ντάλλας (58’ Πογοσιάν), Κουιρουκίδης

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θέμελης): Μαυρομιχάλης, Ράδης, Κόλα, Σπηλιώτης, Κυριλλίδης (67’ Τρέκο), Κτιστόπουλος (89’ Καραΐσκος), Δημητριάδης (76’ Γκούφας), Μανουσάκης Ζαχαράκης, Χιντασέλι (59’ Αναστασόπουλος), Πάγκαλος.

πηγή: athlitiko.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply