Connect with us

4ος Όμιλος

Ιωνικός-Κηφισιά 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που τη δίνει τη δυνατότητα να παραταχθεί στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πανηγύρισε ο Ιωνικός επικρατώντας της Κηφισιάς με 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα υπέρ τους.

Από την άλλη η Κηφισιά πάλεψε το ματς, όμως δεν τα κατάφερε μένοντας στους 15 βαθμούς και την 12η θέση.

Στο 35′ έγινε το 1-0 με τον Πεεφ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη ασίστ του Μάνιας, με τον Ρεντζή στο 37′ να ισοφαρίζει σε 1-1 με ωραία ενέργεια.

Στο β’ μέρος ο Ιωνικός πίεσε και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 63′ με τον Μάριο Αργυρίου, με τον Παναγιωτόπουλο στο 71 να αποβάλλεται για την Κηφισια αφου ειχε αντικατασταθεί απο τον Σουλελέ για εξύβριση. Οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή να κάνουν το 3-1 στο 88′ με τον Σαπαλίδη όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά από πάσα του Μεϊμάρογλου. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 25′, στο 44′ και στο 50′ την ίδια κατάληξη είχαν τα σουτ των Μάνιας, Πέεφ και Καμαρά.

Με τη νίκη αυτή ο Ιωνικός αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Εργοτέλη στους τρεις βαθμούς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Παναγόπουλος, Σικαλιάς (84′ Καραλής), Μειμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καμαρά (83′ Σαπαλίδης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάνιας (68′ Μαρής), Πέεφ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης, Έσλερ, Καρακώστας, Μεταλλινός, Αδραχτάς (64′ Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Κυριαζής (64′ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (71′ Σουλελές), Ρεντζής.