Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία ανάμεσα σε Διάνα Ηλιούπολης και Χαϊδάρι

Published

on

Στην Ηλιούπολη, η τοπική Διάνα και το Χαϊδάρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ωραίο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν εξαρχής για την νίκη, αλλά ο Κόρρας και η αστοχία εμπόδισαν τους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαδόπουλου να πετύχουν κάποιο τέρμα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ βελτίωσαν την εικόνα τους σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στο Χαλάνδρι και πήραν τον πρώτο βαθμό για φέτος. Στα αγωνιστικά, οι ‘κυανέρυθροι’ είχαν δοκάρι στο 11′ με ωραίο σουτ του Καλαμπαλίκη και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο Χατζηστεφάνου άνοιξε το σκορ στο 58′ βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας και πλασάροντας σωστά τον Τικταπανίδη. Ο ΑΟΧ αφυπνίστηκε και στο 83′ βρήκε την απάντηση για το τελικό 1-1 χάρις τον Χρήστο Σαλαπάτα που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Πολίτη και με κεφαλιά σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Γεωργής, Χαλδαίος.

Διάνα (Γιάννης Ταμπραντζής): Κόρρας, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Τασσόπουλος (43′ λ.τρ. Παππάς), Σταθακόπουλος (85′ Τσαβαλιάς), Μπαλαφούτης Α. (77′ Μαρτζέλος), Χατζηστεφάνου.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Μπατής, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Καλαμπαλίκης, Χριστούλης (73′ Ρούσα), Σαλαπάτας, Μουρεζίνης (60′ Κοτσολάκος), Νικολάου (65′ Λέκκας).