Connect with us

4ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας 0-2

Published

on

Η Τριγλία Ραφήνας πανηγύρισε το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής επικρατώντας με 2-0 της Θύελλας και έτσι έφτασε τους 20 βαθμούς και την 9η θέση επιστρέφοντας στις νικες μετά τις δυο ισοπαλίες με Κηφισιά και Εργοτέλη.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ σε γενικές γραμμές είχαν καλή παρουσία και πήραν το αποτέλεσμα από μια ομάδα που έδειξε θέληση όμως έμεινε για ακόμη ένα ματς μακριά από τις νίκες υποχωρώντας στην 13η θέση με 15 βαθμούς.

Στο 10′ η Τριγλία απείλησε όμως ο Ποτουρίδης δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα. Στο 12′ το σουτ του Κότσι έφυγε άουτ, ενώ στο 13′ ο Χαρακτίδης είδε την ενέργεια του να ανακόπτεται από τον Δήμιζα. Στο 20′ ο Κατσιούλης μπλόκαρε την κεφαλιά του Ποτουρίδη, ενώ στο 22′ ο Βαζέχα δεν ολοκλήρωσε τη φάση όπως θα ήθελε.

Στο 26′ η κεφαλιά του Γεραγωτέλλη έφυγε άουτ, ενώ στο 42′ το σουτ του Χαρακτίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 51′ το φαουλ του Χαρακτίδη έδιωξαν οι αμυντικοί, ενώ στο 53′ οι ‘πράσινοι’ έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού ο Κατσιούλης ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Ποτουρίδη και πηρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 63′ η Τριγλία άνοιξε το σκορ όταν ο Μαντζώρος με ωραία κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τσεβά έγραψε το 1-0. Στο 66′ η Θύελλα είχε δοκάρι σε σουτ του Χαρακτίδη, με την κεφαλια του Βαζέχα στο 76′ να μην βρίσκει στόχο.

Στο 86′ ο Ποτουρίδης είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 όμως δεν το κατάφερε, ενώ στο 90′ η Θύελλα έχασε σημαντική φάση με τον Ζέκιο να αστοχεί από κοντά. Στο 95′ έγινε το 0-2, με τον Τσεβά μετά από ασίστ πάρε βάλε του Καλογιάννη, με τον Νικολόπουλο στο 90+6΄ να χάνει ακόμη μια μεγάλη στιγμή.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Γκίκας Φύτρος, Στάφα (58′ Πάντος), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης (50′ Δημητρίου), Παπαδόπουλος, Βαζέχα (80′ Ντόσκας), Ζέκιο

ΤΡΙΓΛΙΑ: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι (68′ Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος (60′ Καρβουνίδης), Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Τσεβάς