Connect with us

4ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Εθνικός Πειραιά 3-4

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνκός που έφτασε την 6η θέση και τους 15 βαθμούς επικρατώντας με 4-3 της Θύελλας Ραφήνας. Οι ‘κυανόλευκοι πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και έφτασαν στη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που στάθηκε άτυχο αλλά έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη.

Στο 7′ η Θύελλα απείλησε, με τον Ζέκιο να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 13′ η Θύελλα έχασε νέα ευκαιρία, με τον Χαρακτίδη να σουτάρει και τον Βουτσινά να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 14’ Μανουσάκης δεν μπόρεσε να γράψει το 1-0, με τους ‘πράσινους’ στο 21′ να φωνάζουν για χέρια Στο 30′, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Παυλάκη, ενώ στο 40′ έγινε το 0-1 με τον Κομνηνό. Στο 42′ ο Εθνικός… χτύπησε και πάλι κάνοντας το 0-2 με τον Μπένα.

Στο 49΄σούταρε ο Κομνηνός έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Παπαδόπουλου και κατέληξε κόρνερ.

Στο 50′ η κεφαλιά του Ζέκιου δεν βρήκε στόχο, με τον Εθνικό στο 52′ να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζησάβας ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 0-3.

 

Στο 61′ ο Παυλάκης έγινε ο αποδέκτης της μπάλας μετά το σουτ του Κομνηνού και η με σουτ έκανε το 0-4.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Θύελλα που μείωσε στο 67′ με τον Ζέκιου, ενώ στο 73′ έγινε το 2-4 από τον Βαζέχα.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90+3 με τον Δημητρίου, ενώ στο 4′ των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μαρούδας.

Θύελλα Ραφήνας: Παπαδόπουλος, Αράπης, Ντούνης, Δημητρίου, Γκίκας (60′ Φύτρος), Μανουσάκης (85′ Μπουντάκης), Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ντόσκας, Παναγιωτόπουλος (60′ Ανδρεαδάκης), Ζέκιο

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Παυλάκης, Κατίδης (90+4 Στρατάκης), Χατζησάββας (83′ Μαρούδας), Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός (89′ Σωπασης).