Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών-Ηράκλειο 3-0

Published

on

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Θρίαμβος Αθηνών ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Ηρακλείου και παρέμεινε ζωντανός στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα του Καματερού μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 2′ με πέναλτι του Παππα. Στο 33′ ο Θεοδωρίδης ανέτρεψε τον Παππά με τον διαιτητή του αγώνα να υποδεικνύει την απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ”παθών” ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καφετζή, ενώ στο 68′ ήταν η σειρά του Κουφογιαννάκη να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Μπίλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72′ ο Ντακογιαννόπουλος

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Δόσης, Κοσμάς.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπαδιώτης, Κάνδιας, Λακέας (57′ Τοροσιάδης), Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Παππάς, Ελ Ράντυ (26′ λ. τρ. Σαλπάτας), Ντακογιαννόπουλος (75′ Χατζηναθαναήλ), Συμεωνίδης, Κουφογιαννάκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θεοδωρίδης, Μέρτκολα (29′ Πρασσάς), Διγενής, Αναγνωστόπουλος, Ψαρρής, Μπέρμπεκ, Πρελασάι (32′ Μπίλας), Χριστοδούλου, Χούρος, Καφετζής, Λαναράς (57′ Θεοδωρακάτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply