Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο- Ιάσων 2-3

Διαφήμιση ποδοσφαίρου και ολική ανατροπή.

Published

on

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Ιάσονας που ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 και έφυγε νικητής από το Ηράκλειο με 2-3. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη με πρωταγωνιστές τον Σπυρόπουλο (σημείωσε δύο γκολ)για τους γηπεδούχους και τον Λαμπρινάτο ( μόλις μπήκε έκανε πέναλτι ενώ αμέσως μετά σκόραρε δύο φορές) για τους φιλοξενούμενους. Τελικά αυτή έγειρε υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας για τρεις κυρίως λόγους:

1. Η φάση της αυστηρής αποβολής του Καφετζή που αμέσως μετά το 2-0 άφησε το Ηράκλειο με δέκα παίκτες. Σημειώ νεται ότι και στο πρώτο ματς στο Γαλάτσι το Ηράκλειο έμεινε πάλι με δέκα παίκτες.

2. Το βάθος που έχει στον πάγκο του ο Ιάσονας που με τις αλλαγές που έγιναν από παίκτες ενδεκαδάτους βοηθήθηκε τα μέγιστα.

3. Η κακή διαχείριση από πλευράς Ηρακλείου του αγώνα αμέσως μετά την αποβολή του Καφετζή. Η απειρία των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων ήταν εμφανής, ανέπτυξαν αντί να κόψουν ρυθμό και φάνηκε σαν να έχουν τη νίκη στα χέρια τους και να μην ξέρουν τι να την κάνουν.

Από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, οι 22 ποδοσφαιριστές έπεφταν με πάθος στη μπάλα και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε η μεγάλη φάση ο αγώνας ικανοποιούσε τους φιλάθλους.

Στο 3΄ από πλάγια δεξιά ο Σπυρόπουλος έπιασε διαγώνιο σουτ λίγο πάνω από το «Γ» του Σαράντη.

Στο 10΄από σέντρα του Τζάτζα ο Λαζάρου είχε κεφαλιά στο δοκάρι

Στο 35΄ο Κατσούλης έκανε επέλαση από αριστερά, πέρασε δύο παίκτες αλλά το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο άνευ τερμάτων και στο δεύτερο ημίχρονο πήρε «φωτιά» το γήπεδο.

Με την έναρξη φάουλ του Νασιούδη απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία του ο Περτσάς.

Στο 55΄ ο Ζαμπάρας με γυριστή κεφαλιά τροφοδότησε σε καλή θέση τον Σπυρόπουλο ο οποίος με δεξί διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 60΄ο Σαράντης με υπερένταση αποσόβησε αυτογκόλ για την ομάδα του μετά από γύρισμα με το κεφάλι το Μανδρά

Στο 62΄ο Λαμπρινάτος τράβηξε από το χέρι μέσα στην περιοχή τον Καφετζή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σπυρόπουλος κάνοντας το 2-0.

Και εκεί που όλα κυλούσαν ευνοϊκά για το Ηράκλειο στο αμέσως επόμενο λεπτό ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε την άγουσα προς τα αποδυτήρια στον Καφετζή αλλάζοντας τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου, ο Καφετζής δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα και πέφτοντας κάτω ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι πριν ο διαιτητής σφυρίξει. Ο κ Καλογερόπουλος έδωσε το φάουλ υπέρ του Ηρακλείου αλλά και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καφετζή.

Στο 69΄ο Λαμπρινάτος μετά από φάση διαρκείας με σουτ στην αριστερή γωνία μείωσε σε 2-1.

Στο 82΄ ο Λαζάρου είχε και πάλι κεφαλιά στο δοκάρι και στην επόεμενη φάση με ωραίο ψαλίδι ο Λαμπρινάτος ισοφάρισε σε 2-2.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης έδωσε ο Κανελίνι με σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 2-3. Στην εξέδρα υπήρξε ένταση καθώς οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον διαιτητή και με τους φιλοξενούμενους.

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος έκανε κατάχρηση του πλεονεκτήματος αφού σπάνια σφύριζε φάουλ. Στη φάση του πέναλτι, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του Λαμπρινάτου ως τελευταίο παίκτη ενώ η αποβολή του Καφετζή ήταν καθοριστική για τη ροή του αγώνα. Καλοί οι επόπτες Μεϊντανάς και Κουτσογιάννος.

Καλύτερο ι από το Ηράκλειο Σπυρόπουλος, Λέκκας, Κατσούλης και από τον Ιάσονα Λέκκας, Λαμπρινάτος, Θανόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Κωνσταντινίδης, Λιόνας, Αναγνωστόπουλος (66΄Παπαδόπουλος), Πετρίτσης, Λέκκας, Κατσούλης, Χριστοδούλου, Ζαμπαράς (77΄Τσαλιαγκός), Καφετζής, Σπυρόπουλος.

ΙΑΣΩΝ: Σαράντης, Τζάτζα, Αποστολίδης (70΄Σίμος), Κούρος, Μανδράς, Μανωλιάδης, Κανελίνι, Μαυτομμάτης (59΄Λαμπρινάτος), Λαζάρου, Θανόπουλος, Φλέγγας (46΄Νασιούδης).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply