Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πρωινό για τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Άγιοι Ανάργυροι πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος και επικράτησαν 3-0 του Κολωνού στο Ρουφ. Οι κυανέρυθροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 3′ και το 11′ με τους Δημαρά και Γκούρη αλλά ο πολύ καλός Ροκανάς αντέδρασε σωτήρια. Στο 38′ ήρθε το 1-0 με πλασέ του Γκούρη έπειτα από ασίστ του Στραβοκέφαλου ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βυζανιάρης σέντραρε και ο Δημαράς πέτυχε με προβολή το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 45′ πάλι από ασίστ του Στραβοκέφαλου και πλασέ του Καλογριά σε κενή εστία αφού απέφυγε τον Ροκανά. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, έχασαν ευκαιρίες με τον Χατζή στο 60′ και το 77′ και τον Καλίλα στο 85′ αλλά ο νεαρός πορτιέρο των φιλοξενουμένων Βασίλης Κολονέλος φώναξε παρόν. Από την άλλη πλευρά ο Ροκανάς σταμάτησε τον Γκούρη στο 51′ δύο φορές και τον Καλογριά στο 67′ ενώ ο αρχηγός της Ένωσης, Σπύρος Τουμάσης, είχε οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο 54′.

Έτσι το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη τερμάτισε στην όγδοη θέση έχοντας 39 βαθμούς, ενώ οι κυανοκίτρινοι υποβιβάστηκαν ένα χρόνο μετά την άνοδο τους προτελευταίοι με 14 βαθμούς.

Διαιτητές: Λιαμπότης, Χρυσάφης, Στάικος.

Κολωνός (Τάσος Ανδριαδάκης): Ροκανάς, Βογιατζής (70′ Στράτος), Λαμπράκος, Αναγνώστης, Νυκταράκης, Μπιρμπιλής (67′ Φραγκούλης), Καλίλας, Βενιέρης (72′ Τσιτιμάκης), Χατζής, Ρώσι, Μακρόπουλος.

Άγ.Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Κολονέλος, Βυζανιάρης (50′ Παπαδημητρίου), Τούρλας, Κοσκινάς (83′ Λώλο), Κοκότης, Τουμάσης, Καλογριάς, Σερδενές, Γκούρη, Στραβοκέφαλος, Δημαράς (46′ Πλεξίδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply