Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Φ. Κατσιουλη στη Θύελλα Ραφηνας

Published

on

Ομάδα που διεκδικεί την παραμονή σε ένα πρωταθλημα θα πρέπει στα πρωταρχικά της σχέδια να είναι η θωράκιση της αμυντικής γραμμής που θα ξεκινάει από τη στελέχωση ενός δυνατού ρόστερ με πρώτη και καλύτερη θέση εκείνη του τερματοφύλακα.

Στη Θύελλα Ραφήνας είχαν προνοήσει το καλοκαίρι με την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου και την παραμονή του Γιώργου Πάντου.

Ωστόσο η αποχώρηση του πρώτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στη διοίκηση Λουκάτου που θα έπρεπε άμεσα να κινούνταν για την απόκτηση ενός πορτιέρου έμπειρου που να γνώριζε τη φιλοσοφία της κατηγορίας αλλά και της ομάδας.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η επιστράτευση του Φάνη Κατσιούλη που μετά από 1,5 χρόνο απουσίας επιστρέφει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής με στόχο να βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλει στον 4ο όμιλο.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ δις με τη φανέλα των ‘λιγνιτωρύχων’ ήρθε σε συμφωνία με την ‘πράσινη’ διοίκηση και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου. Ο Κατσιούλης γνωρίζει αρκετά καλά τη σημασία της ‘πίεσης’ σε μια ομάδα αφού δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τα τελευταία δυο χρονια πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τους Ραφηνιώτες και πέρυσι το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Χαλανδρίου.