Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Γιακούπι – Θαυμασμός για Προοδευτική

Published

on

Η προσπάθεια που καταβάλλει η Προοδευτική για την ενίσχυση της συνεχίζεται. Ο Βαγγέλης Γιακούπι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην ομάδα επέστρεψε και θα βοηθήσει  . Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τελευταία στην Κύπρο. Την χρονιά που πέρασε ο Γιακούπι είχε σημειώσει 14 τέρματα με την φανέλα των «βυσσινί» …

Εξάλλου η εντυπωσιακή πορεία της Προοδευτικής συνεχίζεται .Για μια ακόμα φορά η ομάδα συνέχισε τα επιτυχή αποτελέσματα της . Δικαιολογημένα ο κόσμος των « βυσσινί» χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές Ανδράλα και Σπέρτο μετά από τη λήξη του αγώνα με την Κηφισιά  αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν .

«Αυτή  η Προοδευτική  έχει όραμα και βάζει τις βάσεις για το μέλλον » δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης, ο οποίος αναφερόμενος με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που παρουσιάστηκε  με τους Μπέλερη και Λέκκα οι οποίοι  αποκλείστηκαν από την δεκαοκτάδα  τόνισε:

« Είναι ένα εσωτερικό θέμα , το οποίο θα λύσουμε μεταξύ μας όπως όλα τα άλλα, γιατί  στην Προοδευτική λειτουργούμε πλέον σαν οικογένεια.»

  • Κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι ο Διονύσης Σοφός , ένα από τα πιο σημαντικά διοικητικά στελέχη  στην ιστορία της Προοδευτικής. Στο «στερνό» αντίο » έδωσαν το παρόν αρκετός κόσμος ενώ η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε και στεφάνι.
  • Αύριο στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού « Μελίνα Μερκούρη» αίθουσα « Πλειάδες» ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Φέτος  με την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της με πρωτοβουλία των παλαιμάχων του ιστορικού συλλόγου  θα γίνει σειρά εκδηλώσεων . Συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή είναι η Περιφέρεια Πειραιά, οι Δήμοι Κορυδαλλού και Νίκαιας και φυσικά η διοίκηση του συλλόγου….