Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστολή Γ. Δράγαζη και αποχώρηση από τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Η αποχώρηση του Βαγγέλη Λαϊβερά δεν ήταν η μοναδική στο στρατόπεδο του Ατρόμητου Πειραιά αφού λιγες ημέρες μετά ήταν η σειρά του τεχνικού διευθυντή, Γρηγόρη Δράγαζη αλλά και του υπεύθυνου σκάουτιγνκ, Άγγελου Νικολόπουλου να αποχωρήσουν από την ομάδα. Μάλιστα, ο κ. Δράγαζης μέσω επιστολής του θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε, αλλά και στα λάθη που έγιναν τα οποία έφεραν την ομάδα σε αυτή τη θέση. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται:

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους προπονητές που συνεργαστήκαμε φέτος και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Λαϊβερά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια η οποία μετά τις λάθος επιλογές του καλοκαιριού ήταν πολύ δύσκολο να έχει επιτυχία, αλλά εμείς και οι παίκτες προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε παραπάνω. Τουλάχιστον προσπαθήσαμε να είμαστε αντάξιοι στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι παρ’ όλο που δεν είμαστε γέννημα θρέμμα Ατρόμητος τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου, και την περσινή σεζόν που στήσαμε εμείς την ομάδα και είχε καταπληκτικά αποτελέσματα, αλλά και τη φετινή χρονιά που ήρθαμε μετά την εκκίνηση του πρωταθλήματος, σταθήκαμε κοντά της και ήμασταν πιο Ατρομηταίοι και από τους Ατρομηταίους, χωρίς να λείψουμε ούτε ένα λεπτό από τις υποχρεώσεις της και βάζοντας την πάνω απ’ όλα. Το όνομα της ομάδας είναι μεγάλο όπου και αν αγωνίζεται και εύχομαι να βρει το δρόμο της. Ήδη είμαστε σε συζητήσεις με δυο τρεις ομάδας και θεωρώ ότι θα κάνουμε τη καλύτερη επιλογή.

Αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου, παρ’ όλο που είμαστε επαγγελματίες στη δουλειά αυτή, ασχολούμαστε μόνο με το πραγματικό ποδόσφαιρο, και όχι με ότι άλλο λυμαίνεται του αθλήματος.

Υ.Γ. Τουλάχιστον έξι παιδιά και ο προπονητής της ομάδας των Τρικάλων που όλοι είπαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του β’ γύρου στην Football League είναι παιδιά και ανακαλύψεις εμένα εδώ και μια πενταετία.