Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρίποντο προς την κορυφή η Δόξα Βύρωνα

Νίκησε 2-1 το Χαλάνδρι

Published

on

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κρατάει η Δόξα Βύρωνα στην αναμέτρηση με το Χαλάνδρι, όπου και επικράτησε με 2-1, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πάντως ευχήθηκαν να προηγηθούν από πολύ νωρίς στο σκορ, αφού μόλις στο 3′ ο Φώσκολος νίκησε στο τετ α τετ τον Γιώρα για να κάνει το 1-0. Στο 23′ ο Ταμπουράκης αστόχησε σε ένα ακόμη τετ α τετ, ενώ στο 26′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε πριν την γραμμή του τέρματος το σουτ του Σταύρακα.

Στο 36′ φάουλ του Παστού αιφνιδιάζει τον Τσαβδαρίδη, ο οποίος τελικά έδιωξε σε κόρνερ και στο 42′ μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ από 40 μέτρα περίπου, από τον Παστό και πάλι κατέληξε αυτή την φορά στο δοκάρι, ύστερα από την απόκρουση του Τσαβδαρίδη. Στο 43′ ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Κριεμάδι μέσα στην περιοχή, με τον Γεωργή να μην διστάζει να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Υφαντής ο οποίος και έγραψε το 2-0 στο 44′.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το Χαλάνδρι μείωσε σε 2-1, ύστερα από όμορφη απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παστού στο 47′. Στο 59′ καλό σουτ του Φώσκολου έφυγε λίγο έξω από την εστία του Γιώρα, ενώ στο 71′ σουτ του Ταμπουράκη απεσόβησε πάνω στην γραμμή ο Διγενής. Στα τελευταία πέντε λεπτά της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως η πίεση τους αναλώθηκε απλά σε συνεχόμενα κόρνερ και όχι σε κάποια ευκαιρία με την οποία θα έκαναν το 2-2.

Τέλος, για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν οι οπαδοί της Δόξας με την παρουσία τους στο γήπεδο, καθώς γύρω στα 400 άτομα βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο του Βύρωνα ώστε να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Διαιτητές ήταν οι Γεωργής, Κουτσογιάννος και Καραγιαννίδης.

 

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Κασσιανός (52′ Χαλβατζής), Κατσιγιάννης (68′ Λουσαράκης), Παπαντζήμας, Ταμπουράκης, Υφαντής, Φώσκολος (84′ Γκουντελίντσας)

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Διγενής, Ιωαννίδης, Λυμπερόπουλος, Παστός, Τελλίδης, Σταύρακας (77′ Λαζόπουλος), Δέδες, Κανέλλος (66′ Κβελαξβίλι), Καλιαμπάκας, Ζαφειρόπουλος(58′ Λυμπερόπουλος)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmal.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply