Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δωριάδης: ‘Όποιος το έβαζε, θα κέρδιζε’

Published

on

Ο Χαραυγιακός απέδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το Αθηναϊκό Κύπελλο κόντρα στο Αιγάλεω, όμως η κούραση, ο τραυματισμός του Μπίτιλη και το απίθανο γκολ του Παπουτσή στη παράταση έβαλαν φρένο στο όνειρο των παικτών του Πέτρου Καπώνη. Ο τερματοφύλακας των ”νερατζούρι”, Ανδρέας Δωριάδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με τον Τελικό και την συνέχεια της ομάδας.

Ο νεαρός πορτιέρο έκανε αρχικά ένα σχόλιο για τον αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ”Ήταν ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ αλλά το πιο δίκαιο ήταν η ισοπαλία, δηλαδή τα πέναλτι. Δυστυχώς, υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί και οι παίκτες δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό. Όποιος το έβαζε, θα κέρδιζε. Αν δεν έμπαινε το γκολ, σίγουρα θα πηγαίναμε στα πέναλτι αφού η κούραση είχε αρχίσει να καταβάλλει όλους μας.” 

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ρωτήθηκε αν ο τραυματισμός του Μπίτιλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο: ”Ο τραυματισμός του Παύλου ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για εμάς. Ξέρει να δημιουργεί πολύ καλά φάσεις και να εκτελεί αλλά στάθηκε άτυχος. Καταφέραμε όμως να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε αφού περιορίσαμε το Αιγάλεω ενώ δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες απ’ότι είχαμε σχεδιάσει. Μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Η κούραση όμως έκανε την εμφάνιση της στη παράταση, μπήκε το γκολ αλλά όπως είπα ήταν πιο δίκαιο να πάμε στα πέναλτι.”  

Όσον αφορά το γκολ που δέχτηκε, τόνισε: ”Ήξερα ότι ο Παπουτσής έχει πολύ καλό πόδι. Ήμουν υποψιασμένος και προετοιμασμένος σε κάθε στημένο. Πριν το γκολ είχε μερικές κακές εκτελέσεις αλλά έβαλε το δύσκολο. Η μπάλα ήταν πολύ πλάγια στημένη, προσπάθησα να την διώξω αλλά εκεί που πήγε δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι..”

Τέλος, αναφορικά με το πρωτάθλημα και τους δύο εναπομείναντες αγώνες, ο 20χρονος είπε: ”Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να το χαρούμε. Εδώ και ένα μήνα βλέπαμε το κάθε παιχνίδι ως μια καλή προετοιμασία για τον Τελικό. Είμαστε αδιάφοροι βαθμολογικά καιρό τώρα αλλά θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα για να κλείσει καλά η χρονιά.” 

Ευχαριστούμε πολύ τον Ανδρέα Δωριάδη για τη συνέντευξη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως ιατρό αφού είναι φοιτητής στην οδοντιατρική!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply