Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό στην Ηλιούπολη ο Όμιλος

Published

on

Με σπουδαίο διπλό το οποίο επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα απέδρασε ο ΑΟ Περιστερίου από την Ηλιούπολη επικρατώντας του τοπικού Φωστήρα με 3-2. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δυο φορές δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα και να παραμείνουν στη μέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι ροσσονέρι με αυτή τη νίκη βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Άγιο Ιερόθεο έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου. Στο 10′ ο Ν. Ασωνίτης έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45′ με τον Χέλμη, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 44′ ο Φάρος είχε δοκάρι για το Φωστήρα. Στο 61′ ο Ν. Ασωνίτης πήρε και πάλι το όπλο του κάνοντας το 2-1, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν στο 83′ με το τελευταίο μεταγραφικό τους απόκτημα, τον Βασίλη Σαντριά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ο Βουλωμένος στο 1′ των καθυστερήσεων χάρισε τη νικη στην ομάδα των δυτικών προαστίων

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραϊτης, Τοπάλι, Σκεμπές, Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Φάρος.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Αρζένης): Λιόνης, Καζιάνης, Μπούζας, Μπούσκος, Γουβαλάρι, Λιαγκόζης (72′ Ζήκος), Γκολτσινόπουλος (46′ Βουλωμένος), Κρούτι, Σαντρίας, Χέλμης, Λειβαδάς (46′ Αργυρός).