Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από το Χαϊδάρι!

Published

on

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου προχώρησε σε δύο ακόμα μεταγραφές, ενισχύοντας το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησηςη, οι “κυανέρυθροι” απόκτησαν με ελεύθερη μεταγραφή τον 28χρονο επιθετικό Μάριο Μαυρουδή (δίπλα στον πρόεδρο κ. Καραβίτη)και τον 21χρονο μέσο Κώστα Σαραντόπουλο (δίπλα στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο κ. Μπαλοδήμα).

Ο Μαυρουδής ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ έχει αγωνιστεί σε πολλές επαγγελματικές ομάδες Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ όπως οι Εργοτέλης (Super League), Καβάλα (Β’ Εθνική και Super League), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Κεραυνός Κερατέας (Football League 2), Ολυμπιάδα Κερατσινίου (Δ’ Εθνική), Αίας Ταύρου (Δ’ Εθνική), Προοδευτική (Γ’ Εθνική), Κισσαμικός (Γ΄ Εθνική), Ιωνικό (Γ΄ Εθνική), ενώ ξεκίνησε τη σεζόν στον Αετό Κορυδαλλού. Ο Σαραντόπουλος, αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία από μικρή ηλικία στον Απόλλωνα Καλαμάτας και μετά την μετεγκατάστασή του στην Αθήνα, θα φορά την “κυανέρυθρη” φανέλλα.

Η διοίκηση του συλλόγου εν τω μεταξύ, έχει προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα μεγάλου ταλέντου από την Πελοπόνησσο, ο οποίος θα ανακοινωθεί αύριο. Ταυτόχρονα, με την ένταξη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και του Γιώργου Κολιού (ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Αττικής), ο κ. Πυρένης αποκτά πληθώρα λύσεων, η ομάδα αποκτά μεγάλο βάθος και όλοι στο συλλογο είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.