Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκολ και θέαμα από Χολαργό και Χαραυγιακό

Published

on

Xaraugiakos-Xolargos

Παιχνίδι πρωταθλήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το φιλικό ανάμεσα σε Χολαργό και Χαραυγιακό, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Οι δύο ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα και το χθεσινό (5/9) τεστ ήταν μια καλή ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 38′ έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Πλεμμένου και άψογο πλασέ του φορμαρισμένου Κετσετζόγλου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπίτιλης εκτέλεσε φάουλ και ισοφάρισε σε 1-1 παρότι η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 75′ περίπου ο Τασιούδης σέντραρε και ο Τζαβίδας από κοντά έδωσε ξανά προβάδισμα στους κυανόλευκους, όμως λίγο πριν το 90′ ο Ζήσης διαμόρφωσε το τελικό 2-2 σε μια γεμάτη φάσεις αναμέτρηση.

Ο τεχνικός του Χολαργού, Νίκος Νικολακόπουλος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Παιχνίδι με παιχνίδι διαπιστώνει σημαντική βελτίωση, όμως θέλει η ομάδα του να διαχειρίζεται καλύτερα αγώνες, όπως ο χθεσινός. Μοναδικές απουσίες οι τραυματίες Λυράς και Ρίζος, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης (5/9) κόντρα στον ΠΟ Ψυχικού (7-0).

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Βαγγέλης Χαντές έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση του ‘συγκροτήματος’ του μετά την εμφάνιση της Τετάρτης. Χρησιμοποίησε ξανά τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο έως τώρα ενώ για διαφόρους λόγους δεν χρησιμοποίησε τους Ζέλο, Τουγουντζόγλου, Κορρέ, Μπιρμπιλή, Αγγελόπουλο, Λεβέντη και Γουσούλη Παναγιώτη. Θετικό το πρόσημο και η σκληρή δουλειά επί καθημερινής βάσεως συνεχίζεται για τους ‘νερατζούρι’.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου (70′ Καλαματιανός ΥΔ), Αναστασόπουλος (46′ Τασιούδης), Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Πλεμμένος, Χάλος, Καζάκος Α. (78′ Ψάλλας), Κατσαρός (78′ Μαρτίνης), Τζέλης, Καζάκος Π. (60′ Τζαβίδας), Κετσετζόγλου (75′ Γιαννόπουλος).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Κορμπάς, Παπαδημητρίου Α., Βουρλούμης, Κατσαμπάνης, Βαζούκης, Γουσούλης Θ., Γκίκα, Παπαδόπουλος, Ράμμος, Μπίτιλης, Κωνσταντίνου. Στο Β’ μέρος χρόνο πήραν και οι: Βαμβακάς, Ζήσης, Στασινόπουλος, Κατσούλας, Κουντουριώτης.