Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Βραβεύσεις και απονομές στην εκδήλωση του Ακράτητου..

Published

on

Παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε τον ”ΑΒΡΑΜΗ” στην Χασιά Φυλής δημιουργώντας το αδιαχώρητο ! πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας τού Συλλόγου των Ακαδημιών του ΑΠΟ Ακράτητου μέσα σε κλίμα εορταστικό όπου πολλές τιμητικές απονομές , που μάγεψε τό κοινό με μουσική και ποντιακά τραγούδια πού επέφερε χορό μέχρι τις πρωινές ώρες σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο μια σούπερ εντυπωσιακή γιορτή.

Τον λόγο πήρε η Σοφία Ευφραιμίδου η οποία αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους είπε: <<Χαίρομαι πολύ πού μας τιμάτε με την παρουσίας σας και ενισχύετε την προσπάθεια που κάνουμε μαζί με τα παιδιά σας, μαζί με τα παιδιά μας. Νομίζω πως μετά απο δυο χρόνια μαζί μπορώ να τα αποκαλώ παιδιά μας αφού έγιναν πια μέρος της καθημερινότητας μας>>.

Τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση :

Ο πρώην δήμαρχος Λιοσίων κ.Χρήστος Παππούς, η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Αρβανιτάκη Ζωή, ο δημοτικός σύμβουλος φυλής κ. Καμπόλης Δημήτρης, η Αννα Καραμανλή αθλητικογράφος περιφερ.σύμβουλος Αθήνας ο Κώστας Σκαματζούρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, οι παλαίμαχοι του Ακράτητου κ.α.

Η Εκδήλωση άρχισε με την ευλογία και κοπή της Βασιλόπιτας τού Συλλόγου από τον

αιδεσιμώτατο πατήρ Συμεών απο την Παναγία Κανάλα.

Τιμήθηκαν και Δημοσιογράφοι για την προσφορά τους στα Αθλητικά Δρώμενα .

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι : Τσακίρογλου Ανέστης από τις Εφημερίδες GOOL – SENTRA την Ιστοσελίδα stoplekto.gr και την εφημερίδα Θριάσιο τής Δυτικής Αττικής , την βράβευση έκανε ο Κώστα Σκαματζούρας.

Ο Αντώνης Δαρζέντας απο την εφημερίδα Φως των Σπόρ.

Επίσης τιμήθηκε ο άνθρωπος του ποδοσφαίρου επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής προπονητής Δαυίδ Μαύρος την βράβευση έκανε η Αννα Καραμανλή,ακόμα τιμήθηκαν οι Δημήτρης Κοντιζάς, Βάιος Σιακαβάρας, Μπάτσι Φώτη μέλη μέχρι πέρσι του Ακράτητου που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Τις βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος.

Επίσης οι αριστούχοι Δημήτρης Δέδες και Χρήστος Καράπαπας την βράβευση έκανε ο Χρήστος Παππούς βραβεύτηκαν οι Γιάννης Τσολερίδης και Βύρωνας Κάτσος στις κατηγορίες Εφηβικό-Παμπαιδικό την βράβευση έκανε ο Γιώργος Αδάκτυλος.

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply