8ος Όμιλος

Βέρμπης και τη νέα σεζόν στο Αιγάλεω!

Βέρμπης και τη νέα σεζόν στο Αιγάλεω!

Δυο χρονιές πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Αιγάλεω έχοντας παρουσία εξαιρετική, κερδίζοντας όσο περνούν τα χρόνια το σεβασμό και την εκτίμηση προπονητών, ομάδων, διοικήσεων και του φίλαθλου κοινού.

Τα αντίπαλα δίχτυα το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το παραπάνω σχόλιο αφού ο Δημήτρης Βέρμπης δεν… συγχωρεί όταν βρεθεί απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δείχνοντας όσο περνάει ο καιρός ότι αποτελεί ίσως τον καλύτερο επιθετικό που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο… killer του Αιγάλεω ήταν δεδομένο ότι με τη χρονιά που πραγματοποίησε θα δέχονταν… βομβαρδισμό κρούσεων από ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους από επαρχία, Α’ ΕΠΣΑ και Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να πει… το »ναι» στη διοίκηση του Αιγάλεω, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Ο πρώην επιθετικός της Κηφισιάς που έχει σημειώσει 102 τέρματα στη Γ’ Εθνική τα χρόνια που αγωνίζεται (βρίσκεται πίσω απο τους τεράστιους αρχισκόρερ Κλοκίδη, Κυπαρίσση), μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών απάντησε θετικά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του »Σίτι» ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους »μπλε».

Ο Βέρμπης είχε μεταγραφεί στο Αιγάλεω πριν από δυο χρόνια ορμώμενος από τον Πανθηραϊκό, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κηφισιά, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου και Πιερικό, με τον ίδιο να γίνεται σε όλες αυτές τις ομάδες σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Με αυτή τη κίνηση το Αιγάλεω δείχνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να διατηρήσει τη δυναμική του, με σωστές επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.

8ος Όμιλος

Αρθρα απο 8ος Όμιλος

Επιστροφή Τερζή στον Ιαλυσο

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας

Κυριάκου Παντζαρίδη01/10/2018

Ματαιώθηκε το Ιαλυσος-Παλληνιακός

Κυριάκου Παντζαρίδη29/09/2018

Τέλος και ο Διγκοζης

Κυριάκου Παντζαρίδη25/09/2018

Ηλιόπουλος: Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη στην ομάδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018

Στηρίζει Σταϊκο η Ερμιονίδα

Κυριάκου Παντζαρίδη20/09/2018
error: Content is protected !!