Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αύξησε τη διαφορά του ο Αθηναϊκός!

.

Published

on

Ακόμη μια σημαντική νίκη σημείωσε Αθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε αυτή τη φορά με 2-0 της Διάνας Ηλιούπολης. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις. γκέλες των Δόξα Βύρωνα και Άγιου Ιερόθεου, αυξάνοντας τη διαφορά του από την δεύτερη θέση. Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί πως οι «λόρδοι» μετρούν σε πέντε παιχνίδια ισάριθμες νίκες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ιστορική ομάδα του Βύρωνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τα δυο τέρματα που σημείωσε ο Χάρης Ρεντζής (3′, 18′) αποδείχθηκαν αρκετά ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, οι «ερυθροκίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν σημείωσε και τρίτο γκολ, όμως ο Χρήστος Μποτσιβάλης είδε το σουτ που επιχείρησε στο 25′ να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κουρουπάκη. Ο Αθηναϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παναγιώτη Δρυμούση στο 47′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Ζαραβινός με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Καραγιαννίδη.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (65′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Τσιάμης (46′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης (74′ Μανταδάκης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής, Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΔΙΑΝΑ: Κουρουπάκης, Νίκολι (21′ Σακκάς), Λουτσάι (38′ Λίτσας), Καρίτζης, Απέργης, Σάρας, Βαρδαβίλιας, Χούδρας, Αναστασάκης, Ματσάγκος, Παπαντωνίου (60′ Παναγόπουλος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply