Connect with us

slideshow

Απ’ την κόλαση στον… παράδεισο οι Τράχωνες (1-0 την Πεύκη με γκολ στο 94′)

Published

on

Όταν μια ομάδα ”μάχεται” για την άνοδο και κερδίζει ένα κομβικό παιχνίδι, τότε η χαρά των ανθρώπων που στελεχώνουν το σύλλογο μόνο μεγάλη μπορεί να είναι. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο οι Τράχωνες επικράτησαν της Πεύκης (1-0) στο σημαντικότερο, ίσως, παιχνίδι του 8ου ομίλου, μόνο διπλή ικανοποίηση μπορεί να προσέφερε στους ιθύνοντες του σωματείου. Και αυτό διότι, πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα από τον Άλιμο κέρδισε χάρις σε τέρμα που σημείωσε στον 4′ των καθυστερήσεων, κρατάει πλέον τη τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην 7η θέση αφού την επόμενη εβδομάδα πάει στην Μυτιλήνη να αντιμετωπίσει τον αδιάφορο Αιολικό. Μάλιστα, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη σε περίπτωση νίκης θα έχει κερδίσει την άνοδο και με το… νόμο, δεδομένου ότι την ερχόμενη αγωνιστική ο Ιάσονας φιλοξενείται από την Πεύκη με τις δυο ομάδες να χρειάζονται βαθμούς οπωσδήποτε στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο.

 

Ένας Λιοσάτος δεν έφτανε!

Το Γενάρη, η Πεύκη έκανε δικό της τον Διονύση Λιοσάτο με σκοπό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να προσδώσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης των ”μπλε”. Ο Αθηναϊος… μάγος την Κυριακή έπιασε φανταστική απόδοση δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη εστία ωστόσο αυτό δεν έφτανε ώστε το σωματείο των βορείων προαστίων να αποφύγει την ήττα. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός, ότι πέρα από τις εκπληκτικές προσπάθειες που πραγματοποίησε, ο Λιοσάτος σέρβριρε στο 13′ στον Τερζή έτοιμο γκολ όμως ο αμυντικός των φιλοξενούμενων αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 22′ ο πρώην άσος της Ρόδου και του Απόλλων Σμύρνης έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Τραχώνων έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Ιορδανίδη όμως ο επιθετικός της Πεύκης σημάδεψε το δοκάρι του Καραβατά.

 

Τους κράτησε όρθιους ο Καραβατάς!

Μέχρι το 80′, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο καθώς πέρα από τα δυο δοκάρια, στο 76′ ο Ιορδανίδης έχασε και πάλι μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Καραβατάς είπε ”όχι” στον έμπειρο φορ πραγματοποιώντας εκπληκτική επέμβαση. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 83′, όταν ο Μαστραντώνης βγήκε τετ α τετ με τον Δράμπαλη όμως ο πορτιέρο της Πεύκης δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του απομακρύνοντας σε κόρνερ.

 

Μια κατηγορία… οι αλλαγές!

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Κώστας Μιχάλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Δρακοντίδη και Μπανιά δείχνοντας ότι ήθελε να ”χτυπήσει” με στημένες φάσεις. Κάτι που έγινε στο 4′ (!) των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα, οι ”κυανόλευκοι” κέρδισαν φάουλ κοντά στη μεσαία γραμμή, με τον Μπανιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα αφού βρήκε σε αρκετά σώματα τελικά έφτασε στον Δρακοντίνδη ο οποίος με κοντινή προβολή νίκησε τον Δράμπαλη στέλνοντας τους ανθρώπους των Τραχώνων στους επτά ουρανούς. Χαρακτηριστικό της πίεσης, που επικρατούσε στον πάγκο των γηπεδούχων για το αποτέλεσμα, αποτελεί το γεγονός ότι οι πανηγυρισμοί διήρκεσαν κάτι παραπάνω από 2′. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπλάνα (Μεσσηνίας) βρήκε το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη να κατακτά ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Ελευθεριάδης (74′ Δρακοντίδης), Κάρδαρης, Τριανταφύλλου (87′ Μπανιάς), Σκόνδρας (74′ Παπαδημητρίου), Γούλας, Καλλιπολίτης, Τουγουντζόγλου, Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Κολιός, Τουρκοχωρίτης, Παπαγιώργης, Τερζής, Καραμπέτσος, Κωστάκης, Μάτσος, Ιορδανίδης (83′ Κακλαμάνος), Λιοσάτος (92′ Σεμερτζίδης), Χατζής (74′ Χριστόπουλος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

foto: sportifico.gr – Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply