Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΟΤ Αλίμου – Ολυμπιακός Λαυρίου 4-1

Published

on

Ο ΑΟΤ Αλίμου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την… γκέλα του Ιωνικού (0-0 με Δόξα Βύρωνος) και πέρασε στην κορυφή του 5ου ομίλου μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου με 4-1. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα σε ακόμη ένα παιχνίδι απέδωσε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Προκόπη Σαγανά έφτασε εύκολα σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 13′ ο Γούλας με κεφαλιά έγραψε το 1-0, με τον Σαπαλίδη στο 28′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας. Στο 55′ ο Σαγανάς έκανε το 3-0, ενώ στο 76′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Βελετάκου το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84′ ο Σαπαλίδης κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στη συνάντηση. Στο 66′ ο Σαπαλίδης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Διαιτητές: Ζαράνης (Κυκλάδων), Χαλβατζάκος (Πειραιά)-Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης (80′ Αθανασόπουλος), Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας (14′ λ. τρ. Μανωλιάδης), Καλλιπολίτης (60′ Δρυμούσης), Καραμέρης, Σαπαλίδης, Μπραντάν, Σαγανάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης (67′ Καραγιάννης Λ.), Τσίκλος, Μπεριάνης, Πούλος (46′ Παράσχος), Βίλα, Γιαχάεβ Α., Σαλάκου (23′ Ρεντζής), Γκόντζος, Βελετάκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply